Oduševljava me sve u igri, od trenutka kad sjednem i kad se upali početni izbornik i krene glazbica - odmah smirenje u glavi i tijelu. Super opuštajuće i ugodno. Pa onda malo sjesti u neki novi auto kojeg još nisam provozao, pročitati tekst o njemu, doživit ga u gallery view i onda na free run. Pa onda malo karijeru nastavit nakon toga - karijera mi je privlačnija nego u GT5, ne znam točno zašto, ali podsjeća me na vremena kad sam prolazio GT4. Prvi coffee break je bio stvarno izazov - trebalo mi je sat ipo vremena da odvezem clean run za zlato - ali zato užitak. Replayi izgledaju nevjerojatno - jučer kad sam odvezao A-5 test (gdje je noćni setting) i počeo gledati replay, ... strašno. Zaista pomisliš da gledaš neku kvalitetnu snimku/video. Super mi je blind indicator, a pogotovo to što ima razine pa znaš koliko ti je drugi auto zaista blizu. A tu je onda i online kojeg još nisam ni probao, a di kad još dođu community opcije... A ove nove staze skoro pa nisam ni takao... Bathurst još nisam pravo ni doživio. Polako, ima vremena. Crpit i upijat svaku kapljicu...