Evo i ja sam dobio poruku unutar igre da je M4 dodan, te da se može kupiti, kao i voziti Seasonal Event sa njime. Pohvalno.
Vidim da pišete da nema kokpit. Sramota.
U međuvremenu igram karijeru. Moram priznati da mi je ista sve manje izazovna i prilično arkadna. Možda mi je prvih 5 puta bilo zanimljivo, ali evo ovaj 6. put mi je uistinu većina utrka prilično dosadna i repetitivna. Igrač uvijek ili gotovo uvijek starta zadnji, u nekoliko krugova cilj je obići svih 10-15 totalno nemaštovitih i prilično sporih vozaća ispred sebe (koji ujedno koče kada im se približite) i pobjediti.
Do sada sam pobijedio na svakoj utrci koju sam pokrenuo, a uglavnom vozim serijske aute, uglavnom na serijskim, ili ponekad na stepenicu "boljim" gumama. Da, pročitao sam Amarove upute kako karijeru učiniti zanimljivijom, ali nije to ono što tražim. Tražim AI vozaće koji će mi biti izazov u istom autu, a ne da ja vozim tačke, oni F1 bolid, pa da smo tu negdje.
Nije da gunđam bez veze, i dalje smatram ovo jednim od ponajboljih naslova na PS3, ali neke stvari su po meni totalni promašaj... redom, trošenje resursa na - besmisleni vizualni damage model, projekt Red Bull X2010 i srodne, vožnju po mjesecu, brdo standard automobila koje je trebalo otpisati nakon GT5, itd., a karijeru je trebalo bolje izvesti.
Inače, fizikalni model, free run, time attack, privatni online, premium auti, pa čak i licence, to su po meni jače strane ovog naslova.