neko je nešto gadno zehebo u programiranju....max brzine u gt5 su bile još kako tako realne, ovdje svako auto u usprodebi s gt5 ima min za 50km/h veću brzinu
dosta auta od 500 i više ks idu skoro 400 a koliko priče o novom aero modelu
mislim da svi uživamo u raznim usporedbama i testiramo auta na različite načine, al kita kad je 50% auta na neki način krivo modelirano
al opet treba znat napravit ovakvu igru koja te živcira, a bez koje ne možeš
Nije da ne mozes, ali svaki put se nadas da ce u novoj verziji bit mnoge stvari poboljsane...a oni to dobro znaju i ima VEEELIIIKA baza GT fanova i oni im nose zaradu.
Da, Kazo malo previse vremena provodi po nekakvim natjecanjima, okupljanjima, proglasenjima ulica i slicno, tako da jednostavno izostaje ona zadubljenost u programiranje...svaka cast na nekim idejama, ali mislim da GT nije mjesto za to...pogotovo kad ga reklamiras kao REAL DRIVING SIMULATOR.
Znam da opet jamram, ali zar ova tema ne sluzi i tome.
Najvise zalim sto iz generacije u generaciju poboljsavaju grafiku, a skoro sve drugo pada u drugi plan...jednostavno i ovaj nastavak ide polako prema velikom FLOP.
Nemojte sad opet pricati da smo stariji i da imamo veca ocekivanja...nije istina...imam Guacamalee! na Viti i grafika je opicena, ali ni blizu current/next genu, ali igra je zarazna do jaja, pa Brother: Tale of Two Sons, pa Tearaway, pa Rain, pa Trine 2...da ne nabrajam dalje...svaka ima nesto cime vas drzi prikovanim za ekran.
Nazalost, GT serijal je to poceo gubiti nakon trojke i nikako da se oporavi.
Ovo je samo moje iskreno razmisljanje i kao takvo nije mjerilo nicega, ali kao okorjeli fan jos od prvog nastavka, mislim da sam, kao i Vi zasluzio bolje od igre za 500kn. Pa nismo kupili BETA verziju, a ako jesmo, pa zar nisu one besplatne ili barem priblizno tome.
Znam da postoje patchevi, ali oni bi trebali ispravljati manje pogreske u hodu ili dodavati NOVI sadrzaj, a ne ispravljati ogromne propuste.
Konstantno se hvale da slusaju fanove, pa mi nije jasno KOJE TO FANOVE?