Nisam toliko in , kao recimo Amar , ali meni ovaj glich sve više baca na nekakvu namjernu diverziju nekoga iz PD-a kao reakciju na mikrotransakcije koje je potencirao Sony.
Ne znam , imali smo prvih par dana nekakve mikro apdejte s kojima se popravljalo tko zna što . A interesantno da za ovakav glich za kojeg već zna cijeli svjet u 10 dana nema apsolutno nikakvih popravki.Mikrotransakcije mogu obisit mačku o rep
Vjerojatno zato što ni ne mogu nešto popraviti. Problem je što je igra štampana takva kakva jest i tu je teško naći neki popravak, a da njime ne bi netko nevin bio oštećen
Moguće da u sljedećem update-u uvedu nešto čime bi se mogle zarađivati veće sume novaca, jer ovo što je trenutno u karijeri je jednostavno premalo. Mene stvarno zanima koja je glava zamislila da netko kupi auto od 15-20 mil. cr. Koliko bi (i što) trebao igrati da nagura tu sumu. Odn. koliko pravih novaca bi trebao potrošiti da si priušti taj auto. Soma eura za 10ak najskupljih auta? Alo!
Mjenjati nešto u karijeri opet otpada. Diskriminirani su svi koji nemaju pristup internetu.
Jednostavno je nevjerojatno koliko glupih poteza u tako malo vremena je ispalo od njih.
btw... ovo sa zvukom na Bathurstu je veliki problem. Svaki put kad smo tamo igrali online meni je na slušalicama prekidalo i zapinjalo. A nekome drugome je radilo normalno. Pa sam par utrka vozio na tv, da bi se zvuk na slušalicama vratio (ali je otišlo par ljudi u međuvremenu).