Author Topic: GT6 Seasonal Events & Quick Match • Chat tema  (Read 118400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: GT6 Seasonal Events • Chat tema
« Reply #105 on: January 09, 2014, 14:22:37 »
Mene samo žderu gume koje se previše glođu nakon boksa, a ostao mi samo 24m Le Mans... To ću jednom...
Ipak mi je draža vožnja po vinogradu, kolko god bio zbagiran  :P
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #106 on: January 09, 2014, 18:18:17 »
   Ja sam prestao vozit karijeru (vozit općenito) i čekam taj update. Nikad se nije dogodilo da mi se GT ne da ni upaliti, a tek je mjesec dana od izlaska
....ja ne palim uopće ,još od sredine gt5 ,samo me online zanima ,odvozio sam ono što sam morao zbog onlinea ... a to nije jedina igra, manje više sve igre igram samo online ,npr. CoD nisam karijeru odigrao od MW2,  samo online

Pa, ja bih rado ovdje peglao karijeru... bar ovo dok se ne dođe do trkaćih pila, ali mi smeta zvuk, ovi sitni bugovi sa zvukom i slikom, a i općenito mislim da bi ovaj novi update trebao popeglati dosta stvari pa može malo pričekati. OK, moj novi posao također mi je ubio volju za igranjem, ali jebat ga

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #107 on: January 09, 2014, 19:55:47 »
Moj dojam je da GT6 ipak nije napravio neki preveliki korak naprijed u odnosu na GT5. GT5 je ipak donio taj online sa privatnim sobama i kojeg smo svi bili željni i na kojem smo visili pune tri godine.

GT6 mi se nakon ovih mjesec dana igranja ćini kao ušminkani GT5 (možda i previše za PS3) , s par novih staza i OK ipak respektabilnih 200-tinjak novih auta i još respektabilnijih miljon bugova. U samom gameplayu nema ništa novoga ,a neke stvari koje su mi u GT5 bile itekako drage su ćak i nestale iz igre; npr. shuffle ili još mizerniji izbor recommended auta u onlineu , race Seasonal Eventi (valjda će ih vratiti)

A nakon tri godine guslenja po GT5 jednostavno mi se neda, i nakon prvih 7-8 dana igranja GT6 sve rjeđe me lovaju trenuci da poželim s guštom odvoziti neku utrku u karijeri . A i bugovi zbog kojih se igra do sada smrzla bar 30-40 puta me sve češće odbijaju i od online igranja.

Nadam se da će sljedeći update biti jeben i da će vratiti ono što sam volio u GT5 i smanjiti bugove na najmanju moguću mjeru.
Ali dok je ovako NE DA MI SE

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #108 on: January 09, 2014, 20:13:40 »
moram se složiti sa svekolikim pučanstvom da baš i nisam od velike volje za vožnjom

em što sam došao na novi job u isto vrijeme kad je i gt6 izašao tako da još uvjek nisam u nekoj rutini pa vremenski sam ograničen i tako...
enivej nadam se novom update da bar riješe bugove i onda privedem kraju sp
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #109 on: January 09, 2014, 20:40:03 »
@Kimi , baš to što si rekao ,potpuno dijelim mišljenje sa tobom i ostalima.

Sad nedavno sam i sa Amarom poprićao o gt6 i ti stvarima , njemu baš i nije drago kad sam mu to rekao da sam malo razočaran sa tim problemima , s kojim se susrečemo u gt6.
 Čak mi je i vrlo detaljno objasnio (pre dugačko da bi sad pisao o tome ), gdje sam se zaustavio i sagledao činjenice , ostaje nam da budem strpljivi ,sačekamo taj!  i još!nekoliko apdejta ,jer jedan neće moći zakrpati sve što bi smo htijeli ,jer jednostavno to je tako.

Ne bježim od činjenice da sam zbog problema sa acauntima još prije 2 i pol godine prešao sa US na HR i tada prestao voziti karijeru ,jer na US acc sam bio na 98% i tada prešao na HR , pa nebi me puškom natjerao da vozim sve ponovo i od tada prestaje moja volja za voziti karijeru ..

<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline Ljubusak

• Nordschleife Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID Ljubusak
« Reply #110 on: January 09, 2014, 21:07:01 »
Ne znam koliko mogu pisati o igri koju ne igram/ne vozim, već sam rekao da GT6 ne vozim jer bi me prao deja vu osjećaj, nakon toliko godina, pa skoro 10 od GT4 mi i dalje nemamo 'pravi' GT i ne vozimo sad već skoro zaboravljene staze.

Ne mogu reći da me sve to ne dira, jer već sad imam mlaka očekivanja za PS4, kad je se to na PS3 tako razvuklo i šlampasto odradilo...
STRAST: Snažna emocija koja potpuno ovlada čovjekovim raspoloženjem.
Često se pojavljuje kod igranja Gran Turismo

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #111 on: January 09, 2014, 21:22:29 »
Sve mane na stranu, a ima ih, meni je ovaj GT super. Dobio sam odličan, odličan vozni model koji mi savršeno odgovara, bolji zvuk u dosta auta s naznakom da bi se to moglo još popraviti u budućnosti, super izgled koji malo štuca ali je stvarno super i stvarno mi je zadovoljstvo voziti aute koji su mi prije bili koma a sad su dobili sasvim novu dimenziju. Žao mi je Pero što nemaš konzolu i igru, jer baš ono što si ti isticao da voliš u GT5, izabrati auto, stazu i jednostavno uživati, ja ovdje radim većinu vremena. Ne znam hoće li GT6 ikad postati sadržajem GT5 ili čak GT4, moguće da će fokus na PS4 donijeti manje sadržaja na PS3, ali ja ću sigurno uživati u ovome sve dok ne dobijemo nastavak. Naravno, PS4 teško da ću skoro kupiti, pa mi ostaju nagradne igre i gospođa Nada.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #112 on: January 09, 2014, 21:24:40 »
Perica , ne trebamo ipak biti toliko prekritički i prepesimistično nastrojeni . Ja sam GT5 zaista iscjedio do bola ; vozio sam na ćak 4 profila , na dva imam platinu , na dva imam sve aute, na jednom od njih su apsolutno svi auti u igri sa 0 km, odvozio sam sve Seasonal Evente osim ove od kada je došao GT6. U tri godine prošlo je 6 dana u kojima nisam ušao u igru i nešto pročačkao.

GT6 je dobar , preljepo izgleda , ali možda je stvar u meni i zasičenosti sa GT5. Ali preljepo mi za sada nije dovoljno , pogotovo kada je to začinjeno sa gomilom bugova.

GT6 će sigurno već sljedečim updateom biti puno bolji , a meni možda tek treba mala pauzica.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #113 on: January 09, 2014, 21:38:38 »
GT6 je mala evolucija u odnosu na GT5 ,nije to onako ocito kao gt3 na gt4 ma koliko mi to ne htijeli priznati, a i ne da mi se vise o tome pricati da japanske gaming industrije zadnjih 6-7 god kaskaju za ostalima i to dobrano , a gt treba promjene definitivno, sve nade idu u gt7.., jer gt6 mi je vec dopizdio a nisam ni poceo igrati
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #114 on: January 09, 2014, 21:51:00 »
Iako smo već debelo u offtopicu , osvrnuo bih se na Rastin komentar.

Mislim da ovo nije problem samo GT serijala, nego opčenito gejming industrije.
Dosadan mi je God of War 357. koji ima dva nova oružja (koji su skoro ista iz GoW 2 samo se drugačije zovu), dosadan mi je Assasin Creed 278. jer je radnja sada smještena u Rotterdamu , dosadan mi je Mass Effect 157. jer je glavni lik Shepardov brat blizanac , dosadan mi je Metal Gear Solid 78. jer Snake opet ima oko,dosadan mi je DMC jer Dante opet ima dugu bjelu kosu.

Sve vam je jasno , jel

Offline kizo_uzi_1

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • oštar pas
« Reply #115 on: January 09, 2014, 21:55:19 »
Iako smo već debelo u offtopicu , osvrnuo hih se na Rastin komentar.

Dosadan mi je God of War 357. koji ima dva nova oružja (koji su skoro ista iz GoW 2 samo se drugačije zovu), dosadan mi je Assasin Creed 278. jer je radnja sada smještena u Rotterdamu , dosadan mi je Mass Effect 157. jer je glavni lik Shepardov brat blizanac , dosadan mi je Metal Gear Solid 78. jer Snake opet ima oko,dosadan mi je DMC jer Dante opet ima dugu bjelu kosu.

Sve vam je jasno , jel
..nije.
<=  <=  brz kao vjetar ,  žestok  kao vulkan !    ID ; PSN nick;  lega_rovinj      wrROOOooom !!  

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #116 on: January 09, 2014, 21:59:21 »
Iako smo već debelo u offtopicu , osvrnuo hih se na Rastin komentar.

Sve vam je jasno , jel
to nije usporedivo s gt serijalom nikako , ako svaki gt nastavak uizlazi svake 4god a ta smeca svake god i pol , pa ipak ocekujes na 4god neke jebene promjene jert sam navikao na to sto se tice gt-a, ali jbg i njima je postalo jasno da je to sve biznis, steta...
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Murisic

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
  • PSN-ID: Murisic
« Reply #117 on: January 09, 2014, 22:15:18 »
Da iznesem jednu mogucnost. Ne zaboravimo da je u GT5 ulozeno 80.000.000$ Ne zaboravimo da je PS3 hakovan i da se Sony protiv piraterije brani sa svako malo novim PSN update-om da eliminise nove hakerske upade na PSN. Koliko je GT izgubio na GT5 zbog piraterije? Mozda ekipa GT pokusava da izvuce max zaradu iz GT6 da bi mogli jos bolje odradit GT7 za koji se spremaju graficki obogatit, ako uspiju dovesti ga do granica realnosti, sl efekat koji daje Drive Club. Recimo da je namjerno izbacio osiromaseni GT6 da se ne isplati onima koji koriste hakovani PS3, vec da sve ljubitelje GT natjera da kupe original i time sebi omoguci zaradu za dalja razvijanja GT7,8,9.....
Da je sad izbacio kompletnu igru, hakeri bi bili na konja, imali bi sve, ovako imaju samo osnovu jer da bi imali punu verziju moraju na PSN a to im stvara problem. Mislim da ce takticki izbacati update sa kojim ce sebi obezbjedjivati zaradu a svojim vjernim (platisama) igracima vremenom nuditi sve bolji GT
U samoj GT6 se vidi napredak guma, aerodinamike, potrosnja goriva-guma, amortizeri, velicina velni, razliciti oblizi stabilizatora itd.

Sve se to trebalo finansirat + ono sto nas ceka u skorijoj buducnosti. Imam neki osjecaj da ovo radi namjerno radi gore navedenih razloga.

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #118 on: January 09, 2014, 22:41:24 »
Jel možeš ti uopće pojmiti koliko je minorna količina piraterije na ps3 da bi bila argument za ovo sve što si napisao?
Meni se čini da zec leži u sasvim drugom grmu...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #119 on: January 09, 2014, 22:53:12 »
Koliko je GT izgubio na GT5 zbog piraterije?

Ništa... 11 miliona prodanih primjeraka sve govori. Kao exkluziva i igra specifičnog žanra ima prejebenu prodaju.

Glavni problem igre je isti kao i kod GT5. Previše želja, premalo vremena. Po meni ovo uopće nije ušminkani GT5 već potpuno redizajnirana igra, što i jest glavni razlog svih ovih bugova. Uglavnom, za određeni broj update-a će ličiti na pravu igru, jednako kao što je bilo sa GT5. Osim toga, najveći problem igre je vrijeme izdavanja koje se poklopilo sa izlaskom nove platforme i toga što je puno ljudi mislilo da će ovo brzo biti objavljeno na PS4. Ali neće.

Generalno, ovo im služi za trening za novu igru na novoj platformi. Jebiga, pokusni smo kunići i testeri za novu igru. Strpljenja.