Kako smo u posljednje vrijeme napokon dobili i nove vrste sezonaca, neke stvari u temi
"GT6 Seasonal Events • aktualni + arhiva dosadasnjih" sam malo izmjenio.
Pa da Vas ukratko obavjestim o tim promjenama koje sam u posljednje vrijeme napravio , ajmo u rikverc.
Prije tjedan dana smo dobili dva TT-a s naslovom "1 Lap Time Trial". Kako se u njima doba dana mjenja i to ubrzano, za sve evente sam ispod naslova staze ubacio podatke o
Time i
Track Surface Water. Do sada nema puno eventa u kojima se doba dana mjenjalo , a oni raniji u kojima je ta opcija i postojala vrijeme teće u realnom vremenu. Takve evente sam oznaćio sa znakom ~ iza samog vremena , dok su ovi ubrzani obilježeni istim znakom ali u crvenoj boji
~.Oni u kojima se doba dana ne mjenja nemaju nikakvu oznaku iza.
Samo je jedan event do sada imao Track Surface Water različit od 0% , ali sada smo spremni i na to.
Istovremeno , da bi to stalo i sve nekako urednije izgledalo, logo staze je malo narastao.
Još prije , dodatak "Stock Car" koji sam stavljao iza naslova za evente koji su se vozili s takvim autima sam uklonio. Ali sam u prvi post sa popisom sezonaca kao i ispod naslova samog eventa ubacio male ikonice
i
. Nisu baš najjasnije , ali zeleno je Štok crveno je Vino (morate imati u garaži ili frižideru , ovisi o ženi
).
Kako stock eventi nemaju one ulazne zahtjeve ubacio sam i podatke o autu (Competition Car); snazi, kilaži , PP-ima te gumama na kojima se taj event vozio.
Pojavom Drift sezonaca trebala mi je nova ikona za Target Score , pa je ujedno i ona za Target Time promjenjena da bude što bliža onome u igri.
Par greškica sam pronašao i ispravio, uglavnom u tekstualnom opisu eventa.
Iako ih mi nismo mogli voziti, u prvi post ispod sadržaja ipak sam ubacio info za evente namjenjene tim specifičnim regijama. I nadam se da takvih sezonaca koje nečemo moći voziti u budučnosti neće biti previše.
I to je to.