GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Mene bonusi raduju jer nisam glichao , pa ti Ferrariji tek čekaju da se pokupuju i uvezu u garažu i dvorište
Quote from: Kimi on December 19, 2013, 15:17:27Mene bonusi raduju jer nisam glichao , pa ti Ferrariji tek čekaju da se pokupuju i uvezu u garažu i dvorište+1Bravo Kimi, malo nas je, al smo jaki ;-)
Quote from: Dzidza1978 on December 19, 2013, 15:18:23Quote from: Kimi on December 19, 2013, 15:17:27Mene bonusi raduju jer nisam glichao , pa ti Ferrariji tek čekaju da se pokupuju i uvezu u garažu i dvorište+1Bravo Kimi, malo nas je, al smo jaki ;-)+1 i ja.i ja......
Andreti mi je bio ok, trebalo mi je vremena da uhvatim stazu. No, sa onom Alfom Mito sam se živ satrao, dosta vremena mi je trebalo da to skinem. Nisam dirao auto, ali pogodit pravu putanju i ne gubit vrime na šlajfanje je prava muka. Blah... stari se
Sa Alfom Mito sam htio strgat volan najradije!
Quote from: ZG2016RS on December 21, 2013, 17:06:17Sa Alfom Mito sam htio strgat volan najradije!A jel? Znači, ipak nisam za penziju No, ako će i ubuduće stavljati tako teže evente, nemam ništa protiv. Lajkam