GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica).O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Ja sam pukao s ovim. Uru vrime drkana i nikako. Prvi sektor imam ogromnu prednost, onda (redovno i uvijek sjebem Dunop) i onda silovanje do kraja ne bi li ulovio i nikako i nikako. Odem kupit onaj kurac za prebacivanje omjera prijenosa, stavim 20:80 i iz prve ga sredim. Imao sam najbolju volju se trudit, ali me je Lancia pobijedila. Može se bez problema, ali ja ne mogu.
Ja ne znam gdje je problem, ja sam sa potpno stock autom dosao do skoro zlata, ali onda sam gubio tih 0.100 koji su mi falili u sredini, i kad mi je dosadilo, samo sam zveknuo chip i odvozio bez problema.
Quote from: STINGer on January 05, 2014, 21:44:00Ja sam pukao s ovim. Uru vrime drkana i nikako. Prvi sektor imam ogromnu prednost, onda (redovno i uvijek sjebem Dunop) i onda silovanje do kraja ne bi li ulovio i nikako i nikako. Odem kupit onaj kurac za prebacivanje omjera prijenosa, stavim 20:80 i iz prve ga sredim. Imao sam najbolju volju se trudit, ali me je Lancia pobijedila. Može se bez problema, ali ja ne mogu.Samo radi vas dvojice sam ponovo kupio lancu, da je fabricki podesena, jedino sto sam podesio su opcije voznje " driver" po mom ukusu, osim ako i to niste dirali! u 4 krugu sam uhvatio 1:09.542 na automatik.
Je li stock s promjenom ulja ili bez ?
Bez ABS-a je lakše iako se promjena BB-a ne registrira. Nadam se da će to podešavanje BB-a rješiti s budućim updateom.
Što su opcije vožnje "driver"?!
Isto tako, u vožnji piše 0:10, ali ne mogu mijenjati pomoći RA menija. Meni 0:10 i 5:5 jednako reagiraju.