Author Topic: GT6 Seasonal Events & Quick Match • Chat tema  (Read 118372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Skvikki
Re: GT6 Seasonal Events • Chat tema
« Reply #240 on: December 23, 2014, 00:13:35 »
5 puta sam vozio Survival sezonac na Nurbu i još ga nisam riješio. Da su vremenski uvjeti više random bilo bi još zabavnije.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #241 on: December 27, 2014, 10:21:34 »
Jel se meni to ćini ili je to zbog SRF; da su kišne gume tj. intermedium sada brže i bolje drže nego Racing Soft kada je staza mokra?

Doduše , nisam previše testirao ali ovi survival sezonci svakako zaslužuju bar 2-3 ponavljanja, a šteta je što su SRF zaključali jer bi bilo još zanimljivije. Suzuka me posebno oduševila sa osvjetljenjem , na trenutke se od blještanja staza i ne vidi - fenomenalno.Volio bih i nadam se da će ovakvih sezonaca sa promjenjivim uvjetima, ulaskom u box i 10+ krugova biti još.

Preporuka svima koji nisu da odvoze ove sezonce , zabava zagarantirana.

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #242 on: December 27, 2014, 11:53:42 »
Da Intermedie predobro drže po meni, ipak kiša pada ma koliko mekane bile. Suzuku sam lakše riješio nego nurb kojeg sam odvezao sigurno 10 puta s različitim strategijama, a samo jedna je bila uspješna. ;D

Obje staze su me oduševile, Nurb u sumrak, Suzuka sa bliještavilom. GT najbolje izgleda s promijenom vremena.

Ni ovi overtake sezonci nisu loši, vraćaju u doba GT4. Ove blagdane su baš darežljivi, para koliko hoćeš i još ti auto poklone :)

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #243 on: December 27, 2014, 12:57:29 »
Koje auto koristiš?

Ja sam Nurburgring prvo pokušao sa GT-R NISMO GT3 Nissan GT Academy Team RJN '13, ali to auto je jednostavno pretromo za GT500 klasu koja je uglavnom na gridu. Pa sam koristio moju stock Honda RAYBRIG HSV-010 '12 koja je nakon dvije promašene strategije ipak odradila posao.

Ti izgleda imaš neku zanimljiviju ideju , daj da se i ja malo zabavim  ;D

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #244 on: December 28, 2014, 11:29:14 »
Ja sam sa Z-om (GT500 Base) vozio nekoliko puta. Uspio sam tek kada sam sačuvao Intermedie do kraja. Dvaput mi se dogodilo da me prestignu pred ciljem zbog pojedenih guma. Inače sam počinjao i sa kišnim, probao sa dva ulaska u boks, full wet, ma svega je bilo. ;D Onda sam odvezao jednu sa GTR-om, isto GT500, to je bilo dosta lako jer troši i manje goriva i manje gume jede. Nisam probao ništa izvan GT500 klase. Još ću probati HSV da vidim kako ona funkcionira. Važno je sam ne griješiti i to je to. Prve trke sam malo neoziljno ušao kao i svaki put kada igram protiv AI-a, ali ovdje su se dobrim pokazali.

Offline Chronosus

• GTS Full Member
  • Gospon Doktor
  • *
  • PSN: Chronosus_n1
« Reply #245 on: January 07, 2015, 18:15:48 »
Ovaj Nurb je brutalan, još nisam uspio riješiti nakon 5 pokušaja. Za početak su najbolji izbor intermediji, ali zez je ako se uzmu intermediji i nakon ulaska u boks obzirom da se brzo troše na suhom. Uspio sam u zadnjem pokušaju voditi u zadnjem krugu  no onda sam skroz izgubio gume iako su bile u 6. krugu promijenjene. Kad sam stavio rs samo sam se izvrtio na hladnim gumama pri izlasku. Brutalno, ali zabavno! Zašto nije ovako cijela igra, to je pitanje.

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #246 on: January 07, 2015, 18:41:31 »
Ja sam upravo na intermediju u oba stinta uspjeo rješiti taj sezonac. Doduše prvi stint je bio duži jer sam se  posebno trudio da saćuvam gume i u box sam ušao na kraju 7. kruga a i mahinalno sam odmah po ulasku stisnuo po gasu pa je ostalo na intermediju. I stizao me gadno Motoyama u zadnja dva kruga, a u zadnjem zavoju već bio u retrovizoru.

Probao sam također odvoziti drugi dio sa RS ali nisam pazio i ćim sam se lansirao iz boksa napraih dvostruki aksl jer je staza još uvijek mokra.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #247 on: January 07, 2015, 18:57:03 »
Zašto nije ovako cijela igra, to je pitanje.

Zato što bi 90% kupaca igre kukalo kako igra ne valja

Offline Skvikki

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #248 on: January 07, 2015, 21:36:25 »
Izlasak iz boksa treba odraditi kao po jajima i što prije na trkaću putanju.

Offline Chronosus

• GTS Full Member
  • Gospon Doktor
  • *
  • PSN: Chronosus_n1
« Reply #249 on: January 07, 2015, 22:16:00 »
Zašto nije ovako cijela igra, to je pitanje.

Zato što bi 90% kupaca igre kukalo kako igra ne valja

U većini igara se to riješava izborom nivoa težine na početku. Nema razloga da "real driving simulator" radi ustupke zbog casual ekipe.

Offline tpe-rus

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: tpe-rus
« Reply #250 on: January 07, 2015, 23:52:44 »
U većini igara se to riješava izborom nivoa težine na početku. Nema razloga da "real driving simulator" radi ustupke zbog casual ekipe.
+1

Offline petrenjdin

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #251 on: January 08, 2015, 00:18:09 »
ja uzeo 2j i rjesio se muke
psn id: petrenjdin

Offline ivann

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #252 on: January 08, 2015, 03:38:04 »
Ovaj Nurb je brutalan, još nisam uspio riješiti nakon 5 pokušaja. Za početak su najbolji izbor intermediji, ali zez je ako se uzmu intermediji i nakon ulaska u boks obzirom da se brzo troše na suhom. Uspio sam u zadnjem pokušaju voditi u zadnjem krugu  no onda sam skroz izgubio gume iako su bile u 6. krugu promijenjene. Kad sam stavio rs samo sam se izvrtio na hladnim gumama pri izlasku. Brutalno, ali zabavno! Zašto nije ovako cijela igra, to je pitanje.
gdje je taj nurb survival, ima samo suzuka i overtake ch. na nurbu

Offline ivann

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #253 on: January 08, 2015, 03:59:43 »
našao sam, totalna glupost nisam ništa drugo ni očekivao. Opće je poznato da su RS najbrže do 50% kiše i više. I onda ja na 10% kiše vozim kao po ledu. Ubij se Kazo i ti i tvoji skriptani challengi.

Offline grozni2

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID- ivekh
« Reply #254 on: January 08, 2015, 10:05:40 »
Zato ja opcenito nisam volio kisu i promjene guma,jer nema smisla....tam di bi intermediji trebali bit,ne pasu....slick gume drze tam di nebi trebale i sl. Zbunjujuce i frustrirajuce. Samo nek se drze fizike po suhom i ok