Kimi, pošto sve to pratiš i pravi si stručnjak, kad bi se trebao quick match obnovit? Već dugo vremena je jedan te isti.
Ivane izgleda da su u PD-u potpuno zanemarili Quick Match mod , a novi eventi dođu jednom kada se netko od njih sjeti da taj mod postoji u igri.
QM eventi u početku mjenjali su se svaki tjedan kao i Seasonal eventi, ali već nakon nekih mjesec dana eventi su počeli neredovito dolaziti. A kada za evente koji su došli sredinom 12. mjeseca nisu ni naveli datum njihova isteka, bilo je potpuno jasno da se PD više ne želi previše truditi oko ovih eventa.Nije im upalila ni fora iz prošle serije eventa gdje se u 5. eventu moglo koristiti aute iz vlastite garaže jer se pojavljivala gomila hakiranih auta, pa sada u tom prozorčiću opet stoji "Coming Soon".
Žalosno, jer mislim da je QM jedna od najboljih stavri koje su se u GT6 pojavile (iako su ovi eventi vrlo slićni onome što smo imali u GT5Prologu). Uz minimalna unaprijeđenja ovo bi sigurno bio jedan od najzabavnijih online modova. Eventi bi trebali imati veći broj krugova (5-10). Trebali bi imati veći broj "tema" a mislim da uz više od 1200 auta koji su u igri i BoP (Balance of Performance) ni to nije nekakav problem. Te na kraju, trebali bi se mjenjati svaki tjedan kako je to bilo u početku.
Ali očito je da se u PD-u sada bave nećim drugim, i kao što sam nedavno pisao, stvari za GT6 se odrađujiu čisto da se ispuni obećano. Moje mišljenje je da će se QM eventi u budućnosti mjenjati tek jednom mjesečno i sumnjam da će se u njima išta promjeniti na bolje.