Evo, da ovamo preselimo raspravu o online racingu u GTP-u. Jučer smo crorastafa i ja odvozili tri izvanredne utrke, baš je bilo veselo i zanimljivo. Posebno me se dojmilo rastafino naguravanje lijevo i desno tako da mi je oslobodio put pa smo fino sredili ostatak svijeta. No igrajući intenzivno online race opet, već kao papiga ponavljam ono što mi se u online modu dopada sve manje i manje, čak do te mjere da me počinje ozbiljno ljutiti. Naime, iako nisam bog zna kakav vozač, u free runu sam sa Californijom kao svoj osobni rekord vozio 2:10:8... a jučer, nakon izljetanja u pijesak, sam uz pomoć catch upa vozio 2:05:6...! Kad je Gt_perfection napisao da je vozio 2:04 mislio sam da čovjek pretjeruje, sada vidim da uopće nije pretjerivao. U cijeloj me priči boli to da će online race, ako se ovo nastavi, izgledati kao neki Burnout ili NFS, GT je za mene vrhunska simulacija a ne arkada tako da je ovo što se događa u onlineu za mene neoprostivo. Jedino me zanima koji su razlozi tome, zbog čega je catch up prisutan, smatram da uopće ničemu ne pomaže već samo iskrivljuje sliku vožnje. Inače, pogledajte malo rezultate u online time trialima, prašinar nam dokazuje da je unatoč svojim godinama svjetska klasa!