Author Topic: GT6 • 1.02 i 1.03 Update - Sluzbena chat tema  (Read 118174 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
Re: GT6 • 1.02 Update - Sluzbena chat tema
« Reply #120 on: December 31, 2013, 19:59:10 »
ja nisam puno se igrao s tim, ona obje telke cca 2008/09 plazma i lcd imo popaljena sva ona čuda iz xmb i nisam imo razlike na nijednoj telki, nije bilo onako kako kažu tearinga kako je bilo na gt5 pogotovo oko vremena kruga.
niti primjetio promjenu fps-a, tj možda malo na plazmi ali mislim da je to više do plazme nego ps3.

meni se nakon nekog sad patcha čini da su oni smanjili malo eye candie, pogotov u replayu?
znam da sam kad sam upalio baš bio paf s prvih par replaya sad mi se ne čini tako.

usput na lcdu sam probo stavit 720p i odvezo par trki sa normal, sharpen i flicker i puno mi je lošija slika bila od 1080p s bilo kojom od upaljenih opcija a nisam primjetio ništa različitiji fps. mislio sam bit će neke razlike jer mislim da je netko negdje piso da kad se sa 1080 na 720 stavi da ima više AA ili tako nećeg ali meni je sve bilo jednostavno puno ružnije.

ja mislim da je moj slim 250gb ali ću provjerit tj onaj među gorima (plus zeza mi bluray)i probat ugasit one xmb postavke pa javim promejne, nisam uopće mislio da bi to moglo utjecat na izvođenje igre.  ::)
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Mr.Steady

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN iD: Jura69
« Reply #121 on: December 31, 2013, 20:07:06 »
e da i na willow springsu u onoj noćnoj trci di k nisam vidio (ai vozačima svijetla ništa ne osvjetljavaju, a moja bila duga ili kratka ne mjestima super a na nekima skoro na mrak mrkli) u zadnjem zavoju zahvatim sa cliom rs koji ima  hard ovjes onu pasicu i katapultira me u zrak i okrenem auto pred ciljnu ravninu i sa 1 mjesta na 6 završim.
na sarthe nisam primjetio takve probleme dok na jednom od materhorna isto se javio taj problem, nevažno išo ja uzbrdo gdje stvarno ode u zrak svijetlit ili nizbrdo gdje pucaju u cestu pa se opet ništa ne vidi.

baš mi je drago da auti više lete i da nema onih suludih vožnji na nož i kako stigneš bez posljedica.
beep beep im a jeep!

GT5 Gamercards

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #122 on: December 31, 2013, 21:59:57 »
Deep color definitivno treba na off.
Stavio sam sve na off, i super white i HDMI na limited i dobije se malo na izvođenju, ali mi igra prirodnije izgleda što je bitno.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #123 on: January 01, 2014, 13:58:18 »
Kad starta red bull event ? , pise danas, a jos ga nema
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #124 on: January 02, 2014, 12:41:48 »
Deep color uglavnom radi na Bul-ray koji to podržava, a ne znam jel kod nas ima ijedan na tržištu...
Super-white je samo za telke koje podržavaju, mislim da isto ne radi u igrama...
Limited range je samo NTSC colorspace i na našim telkama totalno promijeni nivoe svjetla slike (16-235 umjesto 0-255 za svaku od RGB komponenti, nikad crna, nikad bijela) i ne bi nikako trebao utjecati na performanse igre...
Mislim da je utisak promjene zbog ovih postavki samo plakebo... Osim generalnog osvjetljenja u limited range...
Nema nikakve hardversko-softverske logike da bi išta osim deep colour moglo utjecati na performanse igre (50% do duple količine obrade podataka po pikselu, ovisno jel 36-bit ili 48-bit kolor), ali kako tu opciju igre ne podržavaju, razmislite sami...
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #125 on: January 02, 2014, 13:25:24 »
Ma kako god bilo, igra se manje blešći kad sve isključiš, samim time ugodnije je igrati.

Offline maliDjuro

• Anime Master
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #126 on: January 02, 2014, 14:00:43 »
To ti imaš neki blesavi televizor. Sigurno je bravija  :P
Nikad nije kasno za sretno djetinjstvo, samo, što si stariji, igračke su skuplje.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #127 on: January 02, 2014, 16:18:34 »
Vidiš da znaš. I vidi se razlika kad stavim deep color ili super white, mislim razlika u slici. HDMI full range stvarno ne znam da li utječe na izvođenje, pošto nas je Polyphony počastio trzanjem u svim kombinacijama pa možemo govoriti samo o manje ili više izraženom. Ja bum igral na off sve, pa kak god bilo, prekratak je život da testiram svaki frame i piksel. Nego, još nema Red Bull challengea koje je jučer trebalo biti dostupno?

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #128 on: January 02, 2014, 21:43:57 »
Okej, bolje je kad je full color range jer ima više detalja, samo treba jako smanjiti boju na telki inače ubija. Performanse su po meni tu negdje. Dakle, super white off, deep color off, HDMI range full, screen size 95% (ako vam tv podržava možete i manje, ja imam opciju normal i full piksel) i sharpen image. Sad se možemo igrati.

Offline Antimon

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #129 on: January 03, 2014, 11:30:07 »
nov sam ovdje pa ne znam gdje da postavim pitanje....
znam da će vam zvučati čudno al eto nemam adsl doma...
nego ps3  na net spajam preko mobilnog interneta (preko hotspota na mobitelu ili na laptopu koji je spojen na mobilni internet)  :(
sve relativno šljaka normalno, napravio sam eto i update za gt5, gt6
al me malo malo pa baci van sa ps networka ili ak vozim Seasonal Events...

ima li pomoći? jel se može nešto podesiti u net postavkama na samom PS3?

ne moram ni spominjati kak izgledaju moje vožnje online  ;)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #130 on: January 03, 2014, 11:45:03 »
Hah, sam si sebi odgovorio na pitanje.

GT je zahtjevna igra u vezi internet spajanja, cak i sama igra preporuca spajanje kablom, a ne wirelessom za online voznje, dok u "svakodnevnom" radu u pozadini cijelo vrijeme "prica" sa serverom.

Dok ne nabavis neki bolji intternet imat ces problema, ukratko. Zelim ti to sto prije, uz dobrodoslicu na forum.

Offline Antimon

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #131 on: January 03, 2014, 11:48:05 »
hvala na brzom odgovoru... tak sam nešto sam pomislio  :-\

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #132 on: January 03, 2014, 14:00:56 »
Sto je s ovim red bull eventuma , pise 1 ovog mjeseca ali nista od toga??
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline maky_transporter

• GTS Full Member
  • Stazist Vulgaris
  • *
« Reply #133 on: January 03, 2014, 14:28:09 »
Ima bit da su Japanci spojili praznike, pa moramo još čekat...  ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #134 on: January 06, 2014, 17:07:59 »
Prošao je prvi mjesec od izlaska igre. Čekamo onaj najavljeni veliki update za siječanj, a koliko me sjećanje služi, svojevremeno je rečeno da će svaki mjesec ići nekakav dlc. Baš me zanima što će na kraju ispasti s obzirom da su već počeli kasniti sa RB Seasonalom najavljenim za prije 5 dana :)