ja nisam puno se igrao s tim, ona obje telke cca 2008/09 plazma i lcd imo popaljena sva ona čuda iz xmb i nisam imo razlike na nijednoj telki, nije bilo onako kako kažu tearinga kako je bilo na gt5 pogotovo oko vremena kruga.
niti primjetio promjenu fps-a, tj možda malo na plazmi ali mislim da je to više do plazme nego ps3.
meni se nakon nekog sad patcha čini da su oni smanjili malo eye candie, pogotov u replayu?
znam da sam kad sam upalio baš bio paf s prvih par replaya sad mi se ne čini tako.
usput na lcdu sam probo stavit 720p i odvezo par trki sa normal, sharpen i flicker i puno mi je lošija slika bila od 1080p s bilo kojom od upaljenih opcija a nisam primjetio ništa različitiji fps. mislio sam bit će neke razlike jer mislim da je netko negdje piso da kad se sa 1080 na 720 stavi da ima više AA ili tako nećeg ali meni je sve bilo jednostavno puno ružnije.
ja mislim da je moj slim 250gb ali ću provjerit tj onaj među gorima (plus zeza mi bluray)i probat ugasit one xmb postavke pa javim promejne, nisam uopće mislio da bi to moglo utjecat na izvođenje igre.