Amar me zvao danas, nismo mogli dugo pričati jer sam bio na poslu, no rekao mi je da su hakirali igru i da je to vjerojatno razlog što kasni....
A i predugo im je trebalo da ih probiju , a godinu dana (i više) su se kroz GT5 borili sa hakerima, varalicama , Sanaderima , Nadanima.... i opet popušili kao što smo i mi sami. Pošteni harakiri Japanci još uvijek nisu svjesni da doktora ,nadana i podruma ima svugdje po svjetu , pa čak i pogotovo u toj bjelosvjetskoj Ameriki ,na koju su ti Japanci zinuli nebi li je progutali. Ali šipak, ako u ovoj maloj rvackoj ima toliko podruma , eheehhee koliko ih je tek u ameriki.
I šta sad , GT5 su probili nakon 2 godine od izlaska , GT6 su probili nakon 2,5 mjeseca. GT5 su radi toga krpili godinu dana ,a onda više nikoga nije bilo ni briga jer je izašao GT6. Ali šta sad? Do kada i kako će se ta "borba" razvijati?
Bez obzira koliki mi ljubitelji ovog serijala bili , u ovom trenutku je i vrijeme da se izlane i pokoja kritika.
OK, igra je OK , u usporedbi s GT5 niti smrdi, niti miriše ;osobno čak mislim da smo u odnosu na GT5 više izgubili nego dobili. Jedino što mogu istaknuti kao plus GT6 je 6-7 novih staza , a to smo vjerovatno kroz DLC mogli dobiti i u GT5.U svemu ostalom GT6 je, bar trenutno, u debelom zaostatku . Nova fizika, hmmm nešto se osjeti ali jeli to to ; novi algoritam potrošnje guma , ali to nije to (prije ili poslije boxa , ovisno kako gledate).
Ako je GT5 dobio toliko kritika na račun nedovršenosti , što trenutno možemo reći o GT6? GT6 ni nakon skoro 3 mjeseca nije ni blizu onoga što je GT5 bio nakon mjesec dana. I onda se neki čude lošim prodajnim rezultatima . U redu ,u isto vrijeme izašla je i nova generacija i bla bla bla.Ali pitanje je i koliko će se filozofija PD-a promjeniti sa novom generacijom konzole. Po meni , Gran Turismo serijal je na jednoj velikoj prekretnici ; ili će pokušati ostati Real Driving Simulator , ili će biti igrica u kojoj se voze autići koji prekrasno izgledaju. Jedini problem je što se harakiri ekipa ne može odlučiti , oće li jare ili pare. Naginju oni na ove druge , ali im se to polako odbija o glavu.
@Kimi, jebiga druže, sljedećih mjesec dana me nema uopće za vikend, tek nakon toga idem na GO pa ćemo odvozit štogod
Ne beri brigu prika , sve razumijem . S tobom guštam ćak i uz sve mane GT6 . A navrati nam i Kizo s bojišta , iako su mu učitavanja preduga