odgledao taj inside review, ne mislim da je išta jako loše rekao
nije slagao u ničemu al drugačije gleda na gt od nas i to je to
Upravo tako. Ja sam vjerovatno taj jedan koji gt6 gleda drukčije. Fan jesam ali nemogu prijeći preko banalnih stvari.
Kupio sam ps3,tv, rinoseat dao 430kn za igru i želim uživati sa ekipom.
Upravo radi banalnih grešaka se i vidi kako je opala zainteresiranost ekipe sa foruma. Nakon izlaska igre smo se jedva smještali online u jednu sobu.
Dva mjeseca kasnije nemoguće je skupit 10 ljudi za druženje, već preko 20 dana nije bilo druženja ako se nevaram.
Na prvenstvu druga soba je vozila sa 4 čovjeka! Bilo bi 6 ali eto dvoje je izbacilo koliko sam čuo... Bilo bi i 14 al nedo bog probat jer bi bio kaos u jednoj sobi

Znam da ljudi imaju obveze i nemogu, ali kad upalim ps na friend listi vidim da sve vise ljudi igra druge igre iako nas bude 10ak online.
Pokušavao sam i osobno otvarati sobe došlo bi nas 3-4.
Pa bem mu sunce na gtplanet ima sticky sa preko 70 bugova. Možda izgleda kao da plačem jel

al istina je istina i od nje nemožeš bježat gledao ti to kao gt fan ili drukčije... samo što eto ima i zadovoljnih ljudi sa trenutnom situacijom kako mi se čini.
Sa guštom sam pravio videa iz igre bilo online bilo off, sad nemam ni volje za to
Meni osobno netrebaju nova auta, seasonali i to. Daj nek poprave ovo što ima u igri, neka optimiziraju online, sitne gluposti mislim da ih netrebam nabrajati svi već sve znaju.
Kao tako velika firma mislim da su krajnje neozbiljni prema svojim fanovima/kupcima bio to poliphony ili sony ...netko je kriv nebitno.
Eh da bit će update , jučer je bilo 2 mjeseca od izlaska igre... u svakom slučaju razočaranje. Sami sebe pokopavaju sa tim sporim patchevima a svi znamo da su sposobni 10x više i bolje!
Al eto svejedno se vidimo u utorak na Ascari , a do boljih dana i ja sam off