ma to je cheatanje
nije problem kad se izvrtiš ni koliko brzo možeš tj ne možeš dodati kontru, nego u načina kako fizika u igri reagira a to je užasno iznenadni i po meni nerealni "snapback"
u gt5 sam driftao sam manje više svim rwd, mr i 4wd autima
ovdje užasno teško ide i skroz je drugačiji osjećaj, auto je gotovo nemoguće smiriti u dugačkom powerslideu
na tsukubi zadnji zavoj u gt5 sam uletio bočno sa cca 120kph 3 brzina na CS gumama i držao ga kroz cijeli zavoj to sam mogao sa svakim autom nakon 5-6 krugova vježbe
u gt6 nema teorije ili se auto usred zavoja izvrti makar uopče nisam na gasu i namotao sam do kraja jednostavno kao da dođe do nekog kuta nakon kojeg se samo okreće i nema šanse da ide onuda kuda su usmjereni prednji kotači ili se dogodi užasan snapback kad prednji kraj odnikuda dobije grip i baci te na pjesak
sa jačim autima koji imaju snage vrtiti na SH gumama poput corvette i sl. sa njima se mogu lijepi powerslideovi držati znači malo nakon apex-a napucati gas i držati bok do izlaska iz zavoja čak i na CS gumama ali samo prvih par zavoja nakon toga kao da se pregriju i treba puno manje gasa
odraditi pravi drift znači ući bočno u zavoj i držati ga do izlaska iz zavoja pa možda spojiti sa sljedećim zavojem je gotovo nemoguće, uspio sam svega par puta i to vjerojatno slučajno
na sporim zavojima je fizika jako napredovala i auto se da lijepo kontrolirati gasom i sada se auto može voziti gasom
sitacija sa driftanjem je svakako bolja u 1.04 nego prije al mislim da ima još mjesta za napredak