Slazem se stobom. Nisam mogao vjerovat sto mu je napravio. I jos pogotovo nakon utrke kaze nema se zbog ceka ispricat je je potez bio dobar!
Po meni je Whincup uletio totalno prekasno dok je bio predaleko iza Lowndesa. Koce jednako i razmak izmedu njih je priblizno konstantan a Jammie je predaleko iza, a zatim pusti kocnicu ranije da se 'ubaci' u malu rupu koju je Lowndes ostavio i tako izgleda da je bio pored njega na apexu, ali zapravo je uletio pre brzo u zavoj i izgurao Lowndesa. Bezobrazno i pokvareno, pogotovo premo svom kolegi, koji vodi prvenstvo i to Jammia jako smeta!
Lowndes je pre fin pred kamerama, bas bi volio cut kako je razgovor tekao u kamionu. Znam da je Lowndes jako jako kompetativan, ali uvijek ima smijesak pred kamerama. Njega je to jako dotuklo, i mislim da ce prijateljstvo patit od sad medu njima.
Sto je onda Lowdnes napravio u drugoj utrci je nevjerovatno!! Totalni car! Sad se jos vise nadam da ce on osvojit prvenstvo. A po svim onim anketama publike tijekom utrka se vidi da je Jammie svima vec dojadio i svi navijaju za Craige