|
Veronesku
|
 |
« on: April 03, 2008, 00:35:38 » |
|
Ako se ne varam ovi SMF forumi podržavaju teme, kao i većina drugih, pa što ne temu malo prilagoditi tematici? Nije da ova (defaultna?) ne valja ali malo je preobična i svuda vidjena. Dašak originalnosti ne bi škodio. Neka "racing" tema ili nešto slično bi baš pasala. Samo predlažem. 
|
|
|
|
|
|
IssLand.com
|
|
|
|
Veronesku
|
 |
« Reply #1 on: April 10, 2008, 20:57:11 » |
|
Nitko? Ništa? 
|
|
|
|
|
|
IssLand.com
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #2 on: April 10, 2008, 21:02:11 » |
|
Nisam ni vidio ovo... Amar je zadužen za te stvari...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #3 on: April 10, 2008, 21:20:10 » |
|
ja iskreno neam pojma o cem se radi ...
|
|
|
|
|
|
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
|
|
|
|
Facaa
|
 |
« Reply #4 on: April 10, 2008, 21:22:00 » |
|
Podržavam. Oću karbona negdje. 
|
|
|
|
|
|
i'm teaching myself to live without sleeping cause i don't trust my dreams.
|
|
|
dodo
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #5 on: April 15, 2008, 15:46:32 » |
|
Bitno da je tamna, sve svjetle teme me ubijaju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #6 on: April 15, 2008, 15:55:56 » |
|
ahaaaaa kao tema. tema foruma. boje oblik i to. mdobro. ja sam pod tema mislio na thread.
|
|
|
|
|
|
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
|
|
|
dodo
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #7 on: May 14, 2008, 13:10:31 » |
|
će bit išta od tamnije teme/skina? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #8 on: May 14, 2008, 13:16:25 » |
|
zasto te ubijaju svjetle boje? meni se ova plava tema bas svidja. fino je smirujuca i ugodno je prolazit snjom...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodo
Stazist Vulgaris
|
 |
« Reply #9 on: May 14, 2008, 13:27:15 » |
|
Imam preloš monitor i slika mi se zamuti nakon 5 minuta ako na ekranu stoji bijela pozadina. Slova mogu pročitat tek ako smanjim kontrast i svijetloću na nekih 70%. Živcira me što moram drkat po tom kad igram igre i surfam netom, zato forume sa svijetlim pozadinama rjeđe posjećujem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #10 on: May 14, 2008, 13:31:00 » |
|
mda o_________0 nek se stavi tema/teme. sam da bude user friendly. ' L '
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #11 on: May 14, 2008, 15:49:04 » |
|
Pošaljite Amaru PM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veronesku
|
 |
« Reply #12 on: February 13, 2010, 09:51:32 » |
|
Ima dva pitanja, odnosno prijedloga...
Pod jedan - da li bi mogli uraditi nešto u vezi sljedećega. Kad dođem na forum imam označene podforume u kojima ima novih postova, sve normalno. Kad uđem u podforum s novim postovima, iste čitam tako da kliknem na "New" i to je sve ok, ali....ali ponekad ne primjetim topic s novim postovima, izađem na naslovnu i nakon toga mi je taj forum označen kao "No new posts". E, jel moguće nešto srediti u opcijama da mi podforumi budu označeni s "New posts" sve dok stvarno ne proletim kroz sve topice u kojima ima novih postova.
Pod dva - mislim da sam isto pitao (i da je odrađeno) na mg-gaming prije koju godinu. Vidite gore ovaj "path" foruma koji van govori gdje se nalazite, npr. sada je: gtsurgeons.com > KBC forum > Sve o GTSurgeons stranici > Post reply ( Re: Druga tema? ). Dakle, ja osobno volem kada se isto to nalazi i na dnu, ispod zadnjeg posta, odnosno okvira s postovima. Tako da kad odskrolam dole, pročitam postove odmah ima linkove "pri ruci".
Što mislite?
|
|
|
|
|
|
IssLand.com
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #13 on: February 13, 2010, 11:05:07 » |
|
Ne mislim ništa jer nemam pojma o tim stvarima... ono što znam jest da ono što ne pročitaš i dalje ostaje označeno sa new i u drugačijoj boji, ali se ne vidi kad klikaš "Novi postovi od vaše zadnje posjete"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ikral
|
 |
« Reply #14 on: February 13, 2010, 11:27:39 » |
|
Samo pregledno, molim. Da ne naprežem oči.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|