Nista ja ne vjerujem Sonyju, jos se svi sjecamo kako su najavili da ce sacekati da MS prvi izda konzolu, a onda je 3 mjeseca kasnije pocela shock terapija
E3 je za tri mjeseca, a za tri mjeseca se cuda mogu dogoditi, pogotovo u situaciji koliko studija ima gotove API za Oculus i koliko igara se trenutno radi, a Sony ima gotove i Development kit i za svoju X86 platformu (PS4) i za sam Morpheus i 6 tvornica diljem svijeta gdje ga moze proizvoditi. A Hirai i Yoshida su dva pokvarena tipa
Slazem se s tehnickim ogranicenjima, ali sve sto spominjes je "gornja granica" za prave entuzijaste. Za opcu, generalnu publiku, ovo ce biti i vise nego dovoljno - 1080p (960X1800X2@60fps) - za sto je Guerilla vec pokazala da je izvedivo na PS4 sa svojim inovativnim "progressive interlace" modelom.
Ovakav spec ce za 300€/$ privuci milijune da ga kupe i isprobaju i da se s njim zabavljaju kroz par godina. A onda ce doci ultra-high density waferi koji ce biti cijenom prihvatljivi i nova generacija konzola i onda cemo docekati novu VR generaciju koaj ce imati UHD gustocu pixela, potpuni 130+ FOV i neki mega-low latency.
Osobno se posve slazem sa svime sto si rekao i tu nema diskusije, ali takodjer mislim da je izvrsn oda ce i ovo sto nam dolazi za te novce koliko ce obje platforme kostati biti nezamisliv prvi korak u VR svijet, usporediv s prelaskom na 3D i prvim PlayStationom 1998.
A u voznjama cemo samo debelo uzivati