I tako, nabavim igru, instaliram 40gb, pa onda još skinem i 6,5 jebenih gb updatea.
Pokrenem igru, prva animacija trza i zapinje na početku, al ok, uskoro se smiri i krene.
Počne igra, napravim par koraka, stisnem Options button, malo pregledam što sve ima, podesim par sitnica, izađem iz menija, igra radi, ali kontroler ne reagira uopće. Ni jedna tipka, uključujući i Options ne radi. Samo Share i PSN button. Izađem, pokrenem ponovo. Radi normalno.
Jurcam, malo se fajtam, lovim nekog lika, malo se šamaramo, u sred borbe mi spremi mač u korice, lik stoji kraj mene, ne reagira, lutam okolo njega, ali ništa. Malo se udaljim, okrenem se, lika više nema. Točkica pokazuje da je nekih 50-60 metara od mene.
Opet juriš, fajt.. .sve radi ok.
Opet par animacija, nova jurnjava, trčim, skačem, preskačem, sustignem ga, skočim na njega, zacrni se i samo se čuje trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ništa, gasi opet, upali, učitaj, opet juri... sad radi normalno.
Ono jebote, nakon 2 mjeseca i toliko updatea, ja ne mogu ni jednu misiju odigrat bez da se igra sjebe
O tome kako konzola puše i stenje tijekom igranja da ne pričam. Jebeni užas.
I što sad? Nastavit igrati ili baciti ovo iz konzole i naći nešto drugo? Ali što?