Ne znam, sinoc sam pricao s nekim tko nesto zna sitno i kako mi on kaze, PD svakodnevno radi, ekipa ide okolo i skenira nove aute (ribafish ce biti sretan
), potpisuju se novi ugovori i radi se..
Oni su - a i mi posredno sad - vjerovatno samo zrtve svog malog broja i velikog broja stvari koje sad istovremeno rade: novi GT engine za PS4, modeliranje VGT auta, modeliranje raznoraznih staza i okolisa za Couse Maker, izrada GPS i GT Mobile App aplikacije, rad na Community opcijama i priprema servera za GT5 migraciju u svibnju, GT Academy 2014 organizacija, pripreme za E3 i ova svakodnevna patchiranja za postojecu GT6 verziju. A gdje je jos eventualno rad na GT6 DLC sadrzajima, izrada promocija za proizvodjace i sve ono sto im realno donosi obrtajnu lovu..
Vjerujem da je to sve jako puno za 150 ljudi i da je samo u tome stvar.
A i jebada sa hackiranjem nije pomogla, ocito sad pripremaju neki dodatni layer zastite, jer nece biti normalno ako ce se na GT ACC sada pojaviti ljudi koji ce moci hackirati aute - tu i 20KS razlike koje nitko nece realno vidjeti, a mogu donijeti cudoo razlike u rezultatu ce puno znaciti.
Budemo vidjeli.