|
Tomivav
|
 |
« Reply #15 on: September 24, 2009, 18:31:43 » |
|
Jesam. Igraš sa joystickom? Licence su lagane. Zapravo, cijela igra je jako lagana, samo mi se ne da vozit one prvenstvene utrke. Sve postane lagano, pa i GT4, nakon onolko igranja i ufuravanja. Licence, bilo šta, nema više nekog izazova. Jedini izazov, i to veliki, je doć kod tebe i vozit GT5P na G25 bez assista, ABS 1, kvačilo i H shifting!
|
|
|
|
|
|
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
|
|
|
Brna
Primarius

Tamo gdje strojevi govore istinu rijeci su suvisne
|
 |
« Reply #16 on: September 24, 2009, 19:27:57 » |
|
de ajd kad os dok se skola nezaleti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #17 on: September 24, 2009, 20:47:06 » |
|
U zaletu je. No, hvala opet na pozivu. Naletit ću kad budem mogo.
|
|
|
|
|
|
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
|
|
|
Kimi
Primarius

KimiHR
|
 |
« Reply #18 on: October 05, 2009, 18:16:33 » |
|
Evo jućer iz neke dosade, u već skoro penzioniranu dvojku ubacio GT3.Prišteko DFP i idem malo rušit zlata na licencama.Prvi dojam je da mi je ovaj DFP nekako neprecizan,puno mi nekakvog praznog hoda u volanu,auto mi leluja po stazi.Vidi se da igra nije pravljena za ovaj volan.Ali b licenca je pala prilićno brzo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brna
Primarius

Tamo gdje strojevi govore istinu rijeci su suvisne
|
 |
« Reply #19 on: October 05, 2009, 18:29:45 » |
|
pa ja isto probo sa g25 isto nije bas bajno a sta si sva zlata odvezo na volanu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimi
Primarius

KimiHR
|
 |
« Reply #20 on: October 05, 2009, 18:48:46 » |
|
Da ,sve ove na B sam skinio s volanom,i još 3-4 iz sljedeće klase.Malo sam zapeo na one dvi kružne stazice pa sam za juće završio.U stvari trojku sam odigrao s đojstikom pa sam baš htjeo vidjeti kakav je osjećaj s volanom.U stvari ćisto ubijanje dosade.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kimi
Primarius

KimiHR
|
 |
« Reply #21 on: October 05, 2009, 18:51:44 » |
|
A ova je slićica za Ljubušaka.Ovi brojevi mu fale.
|
|
|
|
« Last Edit: October 05, 2009, 18:52:48 by Kimi »
|
|
|
|
|
|
Ikral
|
 |
« Reply #22 on: October 06, 2009, 03:00:21 » |
|
Eeeee. NFS 4 me držao duuugo, tada nisam volio GT. Svi imamo mrlje na karijeri, ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljubusak
|
 |
« Reply #23 on: October 06, 2009, 05:45:04 » |
|
Jebem mu, nemogu vidjet s PS3! Pogledam kod cure! 
|
|
|
|
|
|
Folding@home GP tim >>>56935<<< SRCANA FREKVENCIJA: broj otkucaja srca u minuti. Moze tijekom igranja GT5 znatno porasti.
|
|
|
Kimi
Primarius

KimiHR
|
 |
« Reply #24 on: October 06, 2009, 16:49:07 » |
|
A sjeća li se itko ovog Carmagedona s naslovnice prvog broja PSX.To je isto bila nekakva vožnja-koljaćina ,gazilo se ljude i tako to.A danas prićamo oće li biti promjene dana i noći,vremenskih uvijeta i tako to.Ma bit će GT5 straaaašan ,kad jednog dana izađe,samo se trebamo strpiti još koji mjesec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #25 on: October 06, 2009, 18:03:56 » |
|
Ja se sjećam tog Carmagedona. Znam da je bilo prebrutalno. Ostalo mi tako u sjećanju, igrali to moji u susjedstvu i ja davno prije. Osjećam se nemlado  Tvrdim isto što i ti u vezi GT.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ikral
|
 |
« Reply #26 on: October 06, 2009, 19:56:19 » |
|
Jebemu, puca me nostalgija, a nemam ništa za pit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomivav
|
 |
« Reply #27 on: October 16, 2009, 16:02:33 » |
|
Jao. Evo zaigro sam GT nakon dosta vremena. Kako dobro, koja droga, onaj osjećaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|