|
STINGer
|
 |
« on: April 09, 2008, 22:39:20 » |
|
Pravila su poprilično jednostavna.
Vozi se Arcade - Time Trial mode sa slijedećim postavkama:
Transmission - Manual Active Steering - OFF Drivig Physics - Proffesional ASM - OFF Traction C. - OFF
Važno:
Umoljavaju se svi vozači da budu fer i da ne diraju postavke kočnica koje je moguće "prepraviti" u samoj igri, a na tablici ih se ne može vidjeti
Podesite satove na svojim konzolama jer ovaj challenge traje zaključno do četvrtka do srijede u 23.59h. Na Rankings listi će se sve lijepo moći vidjeti do kud i kako, je tko došao, a ako bude sreće (i znanja) možda čak vidimo i nečiji replay, sve je transparentno. Ne trebam ni spominjati da na forumu uz svoje vrijeme napišete i PSN-ID pod kojim ste ga ostvarili. Želim vam puno uspjeha, a pobjednici će osvanuti na GTSurgeons listi slavnih
Ukoliko netko nema navedene automobile mislim da ima sasvim dovoljno vremena da skupi novce da ih kupi. Prema tome, ne bi smjelo biti nikakvih zapreka. Ujedno, molio bih sve sudionike da navedu da li za upravljanje koriste volan ili kontroler.
Ako neki forumaš koji nema aparaturu gostuje kod nekoga i ostvari vrijeme (koje se možda neće vidjeti na listi jer je domaćin bolji, ili obrnuto) molim da se vrijeme zapiše i naknadno unese na forum.
Mislim da bi ovo mogao biti početak jednog lijepog natjecanja.
btw.. pojedine staze nude mogućnost širenja putanje pa vas molim da replay svog najbržeg kruga snimite, te ukoliko se ukaže potreba upload-ate da bi ga i ostali vidjeli
Unaprijed zahvaljujem i nadam se da vam sve navedeno neće pričinjavati nekakav napor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

PSN-ID: amar_212
|
 |
« Reply #1 on: April 10, 2008, 07:02:20 » |
|
]Umoljavaju se svi vozači da budu fer i da ne diraju postavke kočnica koje je moguće "prepraviti" u samoj igri, a na tablici ih se ne može vidjeti Moze se vidjeti. Tijekom replaya stisnes tipku za Live Dynamic i pogledas set-up koji je netko koristio.
|
|
|
|
|
|
• All Assists Off • ABS Off • Fair Play Forever On •
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #2 on: April 10, 2008, 10:35:26 » |
|
Super, to nisam znao
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzidza1978
|
 |
« Reply #3 on: April 10, 2008, 19:03:52 » |
|
gdje rezu govorim ?
bmw 2:03:248
|
|
|
|
|
|
PSN_ID: Dzidza1978
|
|
|
|
GTmonster
|
 |
« Reply #4 on: April 10, 2008, 20:01:27 » |
|
Vjerovatno ce stinger pregledati statistike i to je to ; btw. super vozis 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #5 on: April 10, 2008, 20:59:52 » |
|
gdje rezu govorim ?
bmw 2:03:248
Ovdje sigurno ne  Možeš u chatu, a i svi ih vidimo u samoj igri Samo peglaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzidza1978
|
 |
« Reply #6 on: April 10, 2008, 21:07:58 » |
|
skuzio sam to, a nije mi se dalo post editirati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Titov pionir
|
 |
« Reply #7 on: April 14, 2008, 09:39:10 » |
|
Jedno pitanje, vozi li tko sa kontrolerom ili ste svi uglavnom na volanu? Izvozio sam sve trke u Eventima pa se sad pridružujem Vama, inače mislim da bolujem od onog nekog poremećaja, mislim da ga ima Beckham, njemu moraju biti sve čašice jogurta u frižideru sortirane po boji i veličini, a ja moram, prije nego što odem na TT završiti sve Evente da bi svemir ostao u ravnoteži. Pitam za kontroler zato da se ne bi zajebavao sa treniranjem i vožnjom, vidim da ste vi najbrži uglavnom na volanima, pa da ne ispadnem papak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

PSN-ID: amar_212
|
 |
« Reply #8 on: April 14, 2008, 09:42:07 » |
|
Zoky vozi kontrolerom, i to poprilicno ubojito 
|
|
|
|
|
|
• All Assists Off • ABS Off • Fair Play Forever On •
|
|
|
|
Dzidza1978
|
 |
« Reply #9 on: April 14, 2008, 09:43:11 » |
|
papak nećeš ispasti, ja vozim na g25, i nebi se prebacio na kontroler pa i da radim 2 sec brže vrijeme. Svoja vremena sam napravio u nekih 15-ak krugova, jer nažalost nisam stigao više voziti  . Ako ti je do vremena onda je možda kontroler bolji, to trebaš pitati ekipu koja vozi na kontroler, a ako ti je do gušta onda volan, a vrijeme kakvo bude 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
STINGer
|
 |
« Reply #10 on: April 14, 2008, 09:53:38 » |
|
Pitam za kontroler zato da se ne bi zajebavao sa treniranjem i vožnjom, vidim da ste vi najbrži uglavnom na volanima, pa da ne ispadnem papak...
Samo ti vozi... jedino što može stradati je nečiji ego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brna
Primarius

Tamo gdje strojevi govore istinu rijeci su suvisne
|
 |
« Reply #11 on: April 12, 2009, 00:11:20 » |
|
zasto imam osjecaj da TT team vozimo samo kimi zujo i ja ostalu ekipu uopce nevidjam na online rankings
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|