Author Topic: (PS3) Ferrari Challenge Trofeo Pirelli - Sluzbeni topic  (Read 98966 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline keko0013

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: keko0013
Re: (PS3) Ferrari Challenge Trofeo Pirelli - Sluzbeni topic
« Reply #135 on: January 27, 2009, 16:48:35 »
U zasicenju od GT-a ( citaj: muka mi je od jednih te istih eventa) odlucio sam dati jos jednu priliku FC i jedino sto mogu reci da nisam nit' najmanje pogrijesio.

Igru sam kupio kad je izasla, ali nakon ukupno sat vremena igranja htio sam je prodati ili baciti...srecom nisam.

Prije par dana poceo sam je igrati jer nisam imao sto drugo, ali nakon malo privikavanja i upoznavanja staza poceo sam je igrati s gustom. Moj najveci problem bile su mi staze s kojima sam se prvi put susreo, te mi se nije dalo trositi vrijeme na ucenje. Sad kad sam donekle naucio par staza igra mi je postala fantasticna.

Zato predlazem svima, koji imaju igru i koji su je odbacili na prvi dojam, da joj daju malo vremena i siguran sam da ce vam se svidjeti.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #136 on: January 27, 2009, 17:09:54 »
Ferrari Challenge je zakon - steta samo sto to nitko ne kuzi, cast iznimkama.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #137 on: January 27, 2009, 21:18:25 »
U zasicenju od GT-a ( citaj: muka mi je od jednih te istih eventa) odlucio sam dati jos jednu priliku FC i jedino sto mogu reci da nisam nit' najmanje pogrijesio.

Igru sam kupio kad je izasla, ali nakon ukupno sat vremena igranja htio sam je prodati ili baciti...srecom nisam.

Prije par dana poceo sam je igrati jer nisam imao sto drugo, ali nakon malo privikavanja i upoznavanja staza poceo sam je igrati s gustom. Moj najveci problem bile su mi staze s kojima sam se prvi put susreo, te mi se nije dalo trositi vrijeme na ucenje. Sad kad sam donekle naucio par staza igra mi je postala fantasticna.

Zato predlazem svima, koji imaju igru i koji su je odbacili na prvi dojam, da joj daju malo vremena i siguran sam da ce vam se svidjeti.

Majstore znaći ipak si se vratio na FC, uzeo sam je i ja nisam moga odoliti kad sam je vidio nova u foliji a hitno se prodavala pa kad mi oni iz gmc-a riješe kvar pa se vidimo na onlineu, vidio sam na netu da se igra FC i prasinar je nabavio.
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline Kimi

• The Gentleman
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN id: KimiHR
« Reply #138 on: February 21, 2009, 21:47:57 »
Evo uzeo i ja. Grafika je u banani ali sviđaju mi se ovi FF efekti na volanu ,pogotovo ona trešnja na kočenju.A ima tu i dobrih staza koje treba naučit.

Offline keko0013

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: keko0013
« Reply #139 on: February 21, 2009, 23:53:25 »
Evo uzeo i ja. Grafika je u banani ali sviđaju mi se ovi FF efekti na volanu ,pogotovo ona trešnja na kočenju.A ima tu i dobrih staza koje treba naučit.

Sve je to super, samo sto u multiplayeru nema zive duse...  :-\

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #140 on: February 23, 2009, 16:15:26 »

Ima, ali ljudi voze u nocna vremenai to uvijek s cudnim autima - od 250LM, preko 575GT, itd. Pa ako nemas taj auto s kojim se vozi, neces ih ni vidjeti na popisu. Ali nacelno jesi u pravu - uglavnom nema ni zive duse. Bit ce kad dodje SCC, to ce biti poprilicno "napucena" igra, vec sad se cini..

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #141 on: February 23, 2009, 16:19:11 »

Ima, ali ljudi voze u nocna vremenai to uvijek s cudnim autima - od 250LM, preko 575GT, itd. Pa ako nemas taj auto s kojim se vozi, neces ih ni vidjeti na popisu. Ali nacelno jesi u pravu - uglavnom nema ni zive duse. Bit ce kad dodje SCC, to ce biti poprilicno "napucena" igra, vec sad se cini..
Amare ima li kakvih novosti za SCC betu kad je već spominješ??
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #142 on: February 23, 2009, 16:44:48 »

Ja nisam nigdje spominjao SCC betu ;D A novosti su da ce uskoro biti novosti, navodno vec ovaj ili iduci tjedan.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #143 on: February 23, 2009, 16:50:13 »

Ja nisam nigdje spominjao SCC betu ;D A novosti su da ce uskoro biti novosti, navodno vec ovaj ili iduci tjedan.
Kad već spominješ SCC 8) 8)

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #144 on: March 31, 2009, 11:10:40 »
Stiže DLC sa 5 novih autića,Enzo ukljućen, i o daaaaa Nurb u svoj svojoj dužini. ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #145 on: March 31, 2009, 11:49:37 »
Na trenutak sam pomislio da dolazi za GT5P, a onda sam pogledao naslov topika i uslijedio je hladan tuš ;D

Pretpostavljam da će se taj DLC plaćati?

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #146 on: March 31, 2009, 12:05:23 »
NIkakav Nurb u "svojoj duzini" vec sluzbeni Nurburgring GP layout :) A naravno da ce se placati, neda Cale nista besplatno.. Samo da mi je jos dokuciti kako se toga dokopati.

A kad vec pricamo o tome, onda samo napomena da ce se ti isti automoibli i staza naci na disku za novi SuperCar Challenge koji izlazi u lipnju. Pa toliko o "muznji lovice".

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #147 on: March 31, 2009, 13:40:18 »
Ovdje kažu da će biti Nurb sa svojih 28km...pa sam pomislil da će i biti.

http://www.eurogamer.net/articles/ferrari-challenge-dlc-in-may

Nadam se da su u pravu Eurogamerovci a ne Amar ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #148 on: March 31, 2009, 15:04:54 »
Ovdje kažu da će biti Nurb sa svojih 28km...pa sam pomislil da će i biti.
http://www.eurogamer.net/articles/ferrari-challenge-dlc-in-may
Nadam se da su u pravu Eurogamerovci a ne Amar ;D

Nit Nordschlife ima 28 kilometara, niti ga je moguce izvoziti za 6 minuta - osim mozda sa Minoltom u retardiranom Wipeout GT4 voznom modelu :)

Ukratko, Amar je u pravu, a ne Eurogamerovci.

A sto se tice Nurba u FCTP, evo sluzbeno, pa da i to stavimo ad-acta:

"Track 1: Nürburgring
System 3 are proud to present the awesome German GP race track Nürburgring! The 5.15km-long ‘GP-Streke’ section of the track is most notably used for GP2 and F1 racing, with many drivers claiming it to be one of the most challenging purpose-built circuits in the world. As a booster for German pride, Michael Schumacher set the lap record of 1.29.468, a time achieved in the F2004 Ferrari F1 car in the 2004 F1 season.
Nürburgring is well known for its long home straight, which is closely followed by a blind, narrow and barrier-laden first corner. It’s just the beginning of what is an extremely demanding circuit. As long as the GP-Streke section of the track is, it’s actually only a fraction of the 28.26km-long Gesamtstrecke (‘whole course’), a track which takes over 6 minutes to drive around in the average supercar! So get downloading and master one of the most demanding tracks on the racing circuit!"

Naravno, niti System 3 ne ostaje ekskulpiran za svoju dozu gluposti u PR tekstovima, buduci da tzv. Behemoth layout - koji se sasyoji od same GP staze i Nordschlifea - doista ima navedenih 28.26 kilometara, ali rekord na njemu sa cestovnim sportskim automoiblima se uglavnom ne mjeri, buduci da se ta varijacija staze koristi za utrkivanje trkacih pila. A kako se radi o 6 kilometara duzoj stazi od "obicnog" Nurba, onda je ocito da je vrijeme na njoj sigurno duze od trenutnih 7 i nesto minuta za koliko se tuku Zonda, GT-R i onaj Corvette.

Ispod 7 minuta jedino "netrkace" sto je ikad vozilo po Nurbu je Radical SR8, ali i on je ipak bio vise-manje trkaci auto. A osim njega, ispod 7 su dotaknuli Beloff sa svojim C9, Lauda sa svojim Ferrarijem i mozda jos netko eventualno. Ali to je sve Nordschliefe konfiguracja, tako da i System3 gore svasta prica. Ah, PR strucnjaci ;D

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #149 on: March 31, 2009, 15:31:37 »
Mislim da ti PR-ovci dobro znaju što rade... solidan broj ljudi će nasjesti na kupnju samo zato što će misliti da se radi o Nordshcleifeu :)