Ne očekujem puno ni od ovih igara, malo će se arkadirat DC kontrolerom... Ako se ne odlučim za PC, jer Sony ekskluzive stignem odraditi i za 5 godina.
Ali, MOŽEŠ LI, molim te, dodatno pojasniti zašto imaš takvo mišljenje u vezi isteka patenta? Dakle, da li istječe ili ne istječe...
Ako si citao raspravu na GAFu u kojoj sam sudjelovao na tu temu, tamo sam objasnio svoj stav.
Patenti mogu isteci, ali to po meni nece biti tako jednostavno zbog presude, odnosno nagodbe (dogovora) koji je Sony potpisao u korist Immersiona.
Patenti ili ne, Sony nema pravo koristiti TouchSense softver na svojim platformama bez odobrenja Immersiona.
Ne znam kako na to gleda aglosaknosnko pravo - niti je to uopce moguce iscitati iz teksta presude, buduci da su enormni dijelovi editirani van kao "zasticena informacija" - ali lako se moze destiti da jedno iskljucuje drugo, odnosno da sam istek patenata ne moze ukinuti samu nagodbu kao svrseno pravno rjsenje.
Pokazat ce vrijeme, ali ja se nicemu ne nadam, da se ne bih razocarao bzog privatnih subjektkivnih ocekivanja cija su uporista striktno nagadjanje i kondicionalni scenariji s previse nepoznanica