gtsurgeons.com
September 05, 2010, 21:44:37 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: GTSurgeons.com forum je specijalizirana Gran Turismo zajednica (Hrvatska i okolica). O proceduri registracije i pravilima koristenja procitajte u GTS News forumu.

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: GTPlanet prihvatio pravila voznje GTSurgeons kao svoja sluzbena pravila :)  (Read 1788 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
STINGer
Bog i batina
Preuvazeni Akademik

« Reply #15 on: April 11, 2008, 09:35:48 »

A nema se tu što izmišljati... na kraju će biti sve isto s drugačijim rasporedom riječi i potpisom... vareva

amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

PSN-ID: amar_212

« Reply #16 on: April 14, 2008, 06:51:09 »

Jebateled, ovo je postala sapunica prava Smiley

Sad su mi opet javili da su vratili nas Pravilnik, jer da im je super i da ga ipak zele postavljenog gore. Covjek mi se ispricao sto su ga uopce micali, jer bez obzira sto su se neki moderatori bunili, Jordan (vlasnik GTP) je odlucio presjeci cvor i vratiti nas Code of Conduct gore - bar dok se ne napravi neki "veliki" COC. Ukratko, idemo dalje! Grin

GTSurgeons all the way baby! Grin
« Last Edit: April 14, 2008, 06:52:52 by amar_212 » Logged

• All Assists Off • ABS Off • Fair Play Forever On
Tomivav
Preuvazeni Akademik

PSN ID: Tomivav

« Reply #17 on: April 14, 2008, 07:00:26 »

Hahahahaha. Fck yeah. Pownage. Mi, Hrvati!

“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi
ducatony
Uvazeni Docent

PSN - ducatony

« Reply #18 on: April 14, 2008, 07:26:35 »

GTP FTW LOL ROFLMAO
GTmonster
Uvazeni Docent

PSN ID: GTmonster

« Reply #19 on: April 14, 2008, 08:57:48 »

Odlicno amare Grin
STINGer
Bog i batina
Preuvazeni Akademik

« Reply #20 on: April 14, 2008, 09:16:38 »

Covjek mi se ispricao sto su ga uopce micali, jer bez obzira sto su se neki moderatori bunili, Jordan (vlasnik GTP) je odlucio presjeci cvor

Reci ti njima nek' dođu na ljeto kod nas pa neka se onda bune Grin

Dzidza1978
Uvazeni Docent

PSN_ID: Dzidza1978

« Reply #21 on: April 14, 2008, 09:22:15 »

malo nas je, ali nismo pičkic3  Grin Grin Grin Grin Grin

Titov pionir
Uvazeni Docent

PSN-ID: TitovPionir

« Reply #22 on: April 14, 2008, 12:41:36 »

Apropos Hrvatske Rute u GT, videl bi ja Kazunorija da u GT mora uvesti tzv. "Bandić" faktor. Dajte zamislite, vozite Nordschelife i najemput- imamo mi kaj za videti, prekopana staza- netko je zaboravil postaviti optički kabel, pa su dečki iz Holdinga na intervenciji....
Igor-GTR
Gospon Doktor
**

PSN-ID: Igor-GTR

« Reply #23 on: July 06, 2010, 14:04:56 »

Cheesy
Vec u prvim postovima iskoristio bih svoje pravo za prijdloge vezane za fair play pravilnik, pa da ne odguvlacim:

7. Trkaca putanja na citavoj stazi - ukljucujuci i startno-ciljnu ravninu - smije se mijenjati samo jednom (izlaz s putanje i povratak na predhodnu putanju)
U potpunosti se slazem s tim pravilom jer znam kako je kada te netko sporiji, posebice na ciljnoj ravnini zadrzava i ulazi ti u putanu.
No, čini mi se da ovo pravilo nije definirano, jer bi značilo da u utrci vozač nemože iskoriti punu širinu staze več voziti samo po putanji (+ jedno mjenjanje).
Umjesto toga, ubacio bih:
"Ulaženje u putanju suparničkom vozaču dopušteno je samo jednom na citavoj stazi - ukljucujuci i startno-ciljnu ravninu".

12. Vozac je duzan pratiti tijek utrke kako bi mogao propustiti one automobile koji ga preticu za citav krug - namjerno zadrzavanje brzih automobila je strogo zabranjeno
Isto tako, potpuno se slazem s pravilim, ali nije u potpunosti objasnjeno.
Predlazem sljedece:
"Vozac je duzan pratiti tijek utrke kako bi mogao skrenuti s idealne putanje i propustiti one automobile koji ga preticu za citav krug - namjerno zadrzavanje brzih automobila je strogo zabranjeno"

ŠTO MISLITE?
« Last Edit: July 06, 2010, 14:05:57 by Igor-GTR » Logged
Dzidza1978
Uvazeni Docent

« Reply #24 on: July 06, 2010, 14:38:23 »

ah što je dobro kad netko novi dodje na forum, pun entuzijazma, samo naprid, i slažem se s izmjenama  Wink

amar
GTSurgeons Operator
Preuvazeni Akademik

PSN-ID: amar_212

« Reply #25 on: July 08, 2010, 08:20:14 »

Igore, pozdrav.

Prije svega, probudio si ovaj thread iz mrtvih, a kako se priblizava izlazak igre on ce sve vise dobijati na vaznost. U tom ti smislu hvala.

Potom, u medjuvremenu se svasta dogodilo na planu ovih nasih pravila u odnosu kako je bilo prije dvije godine prema GTP, Touring Mars i Jordan su se slozili kako cemo suradjivati na opcem vozackom Code of Conduct (pravilima ponasanja) i uspjesno smo integrirali nasa pravila u GTPlanet CoC bez gotovo ikakvih izmjena. Tako da je unatoc pocetnom neslaganju nekih moderatora tamo citava stvar napravljena u, na neki nacin, korist GTSurgeons.com.

Meni osobno, i svima koji su sudjelovali u stvaranju ovih pravila pretpostavljam, to je svakako velika cast.

Sto se tice tvojih izmjena, u cijelosti se slazem s njima i ubacio sam ih u osnovni tekst.

Ovim putem pozivam sve koji imaju bilo kakve prijedloge vezane uz pravila voznje da ih svakako predloze.

Hvala svima unaprijed i pozdrav.

• All Assists Off • ABS Off • Fair Play Forever On
STINGer
Bog i batina
Preuvazeni Akademik

« Reply #26 on: July 10, 2010, 11:29:03 »

Evo, na 3:34 je primjer kako se NE pretiče Grin

http://www.youtube.com/user/racingarchives2010#p/u/1/cOfiDassfdo

Igor-GTR
Gospon Doktor
**

PSN-ID: Igor-GTR

« Reply #27 on: July 10, 2010, 12:15:30 »

uf, ovaj je dobro kontrolirao auto da mu se ne izvrti i drzao ga na cesti do zadnjeg trenutka Smiley
STINGer
Bog i batina
Preuvazeni Akademik

« Reply #28 on: July 10, 2010, 13:40:12 »

Pa zna Jason dobro kontrolirati auto... vidi ovu kontrolu Grin

http://www.youtube.com/watch?v=gPCGnkApnDU

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: