Ono sto bih ja jos dodao je:
- opciju free roam koja se otkljucava nakon zavrsetka kampanje (kao u GTA - samo "nastavite" besposlicariti nakon zadnje misije);- obavezno ubacio jos dodatnih sadrzaja/side questova tipa: krađa/preprodaja auta i oruzja, igranje biljara, te kao u RDR kartaških igara i slicnih;
- ubacio "countryside" dio mape (Mafia, prvi dio);- multiplayer, i to obavezno free roam tip, nesto kao u Red Dead: Redemption;- opciju pucanja iz auta, kao u prvoj "Mafiji";- veci izbor personalizacije lika (odjeca i obuca);- mogucnost kreiranja vlastitog izgleda lika (prije pocetka igre - nesto kao, ako se dobro sjecam, u igri The Godfather za PS2 - znaci visina, tezina, tjelesna građa, frizura, neke osnovne crte lica i sl.);
- od (hladnih) oruzja bih svakako dodao bejzbol palicu, "skakavac" i boxer;
- ogranicio bih kolicinu oruzja koje igrac moze nositi - kao u prvoj "Mafiji", ili cak i manje;
- "ispolirao" bih proceduru tocenja goriva;
- "ispolirao" proces preprodaje auta za dijelove onom liku na otpadu;- ispravio nesto sto je gotovo i bug, naime, vozite auto, parkirate, odpjesacite 300-400 metara, vratite se i nema ga vise tamo gdje ste ga ostavili (tako u GTA "nestaju" auta i to me tamo uzasne nervira a i ovdje) > neka bude kao u Mafiji 1 i svi sretni i zadovoljni (igra pamti zadnjih 5-6 korištenih auta i vjecito stoje tamo dok ih ne maknete);- uveo bih mogucnost pljackanja banke (kada vec mozete pljackati sve ostalo);
- uveo mogucnost voznje u taxiju (kao u RDR u kociji);
- ipak bih lagano "podigao" osjetljivost Policije na prometne prekrsaje (opet - Mafia, prvi dio);- dodao mogucnost da igrac kupi vlastiti kafic ili restoran (npr. GTA: Vice City), pa ubire lovu od toga- mogucnost vođenja nekih "poslica" sa strane za extra zaradu
- obavezno malo manje linearna prica (bar kao u npr. Vampire The Masquerade: Bloodlines, znaci opcije u razgovoru, više završetaka kampanje i sl.)
- ...
Mislim da kada bi se bar ovo dodalo, to bi bila igra za sva vremena.
p.s. znam da su ocekivanja totalno nerealna, ali dobar dio ovoga su moderi radili za prvu mafiju (i to besplatno naravno), pa... mogli su takve stvari predviditi i ubaciti u ovu igru...
stvari koje su
underline mislim da i nisu tako teske za naknadno ubaciti a mnogo bi znacile (po meni)
ni i ovako, igra je zaista dobra
preporuka