al ono... kasne godinu dana 
Još više žalosti što je to postao trend i pravilo; tj. prodavanje muda pod bubrege. Mislim , smješan mi je ovaj Driveclub (koji potvrđuje iste mane koje je imao GT5 a još više GT6), igra koja se temelji (bar po onome kako sam ja shvatio) na online mogučnostima i opcijama koje ni nakon 2 mjeseca ne funkcioniraju. Istovremeno su cijene tih PS4 igara više za 100 pa i više kuna u odnosu na igre PS3 i to u digitalnoj verziji.
I sada ja to gledam ovako; OK shvatili smo da tukci žele kupiti neke igre , ajmo onda tukcima prodati te igre, ali ćemo im uzeti još malo više love. Pa tukci su, šta je njima sto kuna. A mi ćemo im za tu lovu prodati pola igre, jer najprije kao ne stignemo napraviti cjelu, pa ćemo se malo izvinjavati, al nema veze. A onda ćemo im uzeti još love koliko košta i sama igra kroz nekakve DLC-ove. Ali ni tada igra neće biti ni blizu kompletna, svejedno, mi se hvalimo kako smo ekstra pametni, kako smo odradili ekstra stvari koje su igrivost digle u nebesa, kako je verzija 3,324,857 dovela ovu igru na same granice normalnog i nenormalnog. Kroz nekakve bezvezne apdejte uzmemo još malo love od one najzagriženije tučadi.
A neće se više tućad ni onlajn zajebavat bez pare i dinara , eeeee nema đabe ni u stare babe.
Sve u svemu PS4 nabijemtenakurac