Ja bih ride preporucio svima koji su vozili tt i kojima je doticni dobar bio.
Voznja je dobra, na pro fizici pretjerivanja i ludorije uglavnom zavrsavaju padovima ili akrobatskim tockama.
Naked motori manje snage su jednostavni za vozit dok npr od superbikeova koje sam dosad vozio, panigale novi i s1000rr, treba paziti na kocenjima zbog brzine koju razvijaju na pravcu i pri doziranju gasa pogotovo pri izlazu cak i sa tcsom ukljucenim.
Imam anti wheelie assist na midu, tcs isto i ovi se bez problema dizu na straznji kotac kada je gas odvrnut do kraja, pogotovo izrazeno na nekoj cestici od njihovih originalnih staza.
Eventi su utrke, team races, championship trke, track day cahllengi tipa pretekni 27 protivnika u zadanom vremenu a dobivas bonus vrijeme za svakog koga preteknes ili trkne te neki brzobraznik dok lagano chillas na stazi i onda ga moras prestic unutar odredenog vremena i postoji salt flats drag raceovi koji mi nisu nesto ali bolje da su tu nego da ih nema.
Nesto tuninga i customizacije tipa izmjene nekih djelova i bojanja postoji tako da ja dosad u nijednom eventu nisam vidio dva identicna motora.
Jedino bih kao pocetni bike preporucio speed triple umjesto monstera i mt7.
Na svim ai tezinama koliko sam do sad primjetio u klasi gdje postoje razlike u snazi vece uvijek su na prvim mjestima najjaci motori.
Npr naked under 700cc triumph i agusta su uvijek prvi dok monster i mt7 imaju masovne zaostatke. Naime triumph i agusta imaju po 100ks dok ova druga dva imaju oko 80.
2 cylinder klasa bmw i monster opet oko 80ak ks dok u istom eventu se pojavljuju diavel i mislim cak i streetfighter od ducatia, oboje preko 110ks ili tako negdje, gube u zavojima ali na ravnom zato uvijek kao brzi vlak produ.
Oblekice isto ima dosta, ja sam cak u igri naso model svoje kacige i sad sam i to si stavio kao na street gear a za racing imam neke druge stvari.
Da se podesavat i polozaj vozaca kao u tt ali jos nisam iso po tome nesto cackat.
I setup motora postoji, rekao bih u istoj mjeri ko u tt, znaci ovjes i omjeri brzina, ovisno jel stock ili racing gearbox stavljen moguce je samo final gear dizat ili sve brzine.
Mislim da sam dosta zasad napiso, evo cak frendu koji inace ne voli nesto motore je super i igra to.
Neki dan si je otiso kupit xbox kontroler da ne igra na tastaturi (preko steama je uzeo).
Uglavnom preporuka.