Hardware katedra > Pitanja, odgovori, recepti, nalazi...

PS3- trepti crvena žaruljica

(1/1)

Titov pionir:
Daklem, promijenio tv prošli tjedan, spojio PS3 60GB sa HDMI-jem, 1080i, sve bilo super 3 dana. Uglavnom, nakon što počnem igrati GT6 nakon cca 5 min konzola odsvira tri bipa (Bi-bi-bi), PS se ugasi i trepće crvena lampica... i tako 3 puta za redom, nakon toga sam odustao i ne usuđujem se više paliti... trebam li se zabrinuti?

STINGer:
Da, YLOD... možda pomogne promjena paste na procesoru i čišćenje konzole, ali i ne mora

Konzola se pregrijava i odmah se gasi. Doduše, u tebe nije u potpunosti vrisnula, ali nije ni daleko od toga. Probaj naći kakav servis, ili ako ti se da zajebavati, imaš na netu hrpu videa kako to napraviti. Mislim da je dio forumaša to sam radio pa će ti sigurno dati kakav savjet

Titov pionir:
Kome da se obratim???

STINGer:
Pričekaj da se netko od forumaša javi ako se bavi time. Ako ne, njuškalo, upišeš u tražilicu ps3 ylod, ima dovoljno oglasa

Mr.Steady:
Oboruzaj se zivcima i serafcigerima ako ides sam cistit to i stavit novu pastu.
Nades neki vido i pratis po njemu i to je to.

Moj je nakon bas ylod kao takvog proradio nakon rastavljanja i nove paste, radio savrseno 3 dana i onda se odlucio na crveno svijetlo i vise se nije palio.
Odnio poznaniku koji se time bavi i reko mi da ovaj put krepo for good, nova maticna i onda pitaj opet kad ce krepat ili slim.
Mi smo uzeli slim.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version