Evo od kad sam kupio ps4 u 3 mjesecu ili 4 prosle godine svako malo imam navedeni error, crash igre.
Uglavnom se pojavljivalo na pocetku na bloodborne ali rijetko dosta, sve normalno radi i odjednom smrzne se sve i error izbaci.
Pored toga mi se cesto dogada da kada npr stojim na mjestu zvuk se uopce ne cuje, i tek kad se pocnem kretat ili po meniju prckat dobijem zvuk opet, tj cim s kontrolerom s gubima osim s gljivama radim nesto zvuk se pojavi i cim prestanem input neki davat opet ga nema.
Na ljeto sam nabavio ffxiv koji se isto par puta tako crasho ali bez gubljenja zvuka i sl.
Pcars mi nekad se ne cuju svi zvukovi, npr iz kabine se ne cuje isuh ili getriba vec samo zujanje motora, pa se malo sve cuje itd. Naravno i on mi je poceo izbacivat isti error.
Sad dolazimo do klasicno bugovitog fallouta ali i kod njega se jos cesce nego prije dogada error i nestajanje zvuka dok nema konstantno nekog inputa na kontroleru ko na bloodbornu.
Sad neznam jel to normalno da se tako zvuk gubi na tim igrama i da se cesto crashaju ali ovo mi postaje sve vise iritantno.
Kada mi nece pokrenut igru i kaze error da ne pricam, pa moram resetirat ps i onda pokrene normalno.
I jos kao slag na torti poceo je fps padat u svim igrama, najoajetnije u falloutu a mjestimice i bloodborne i pcars, ffxiv ne igram vise pa neznam, cak i dark souls2 koji je ps3 upscale isto zna zakasljucat.
Imam onu 3 godine garanciju ali nekako sam dojma da ce u sancta domenici rec da je sa ps sve u redu...
Ovo za zvuk sam probo na slusalicama, 3 tva i sony blu ray kucno kino sto vec i uvijek isto.
Napravio sam update sve za igre i gresaka na hardu nema, firmware je isto nov.
Plejka od prvog dana stoji na stolu i na onom postolju koja su inace za laptope da se ne griju tolko.
Guglo sam malo i svugdje isto pise; software update i errori pregled.
Uglavnom jesam li ja jedini sa ovim simptomima i greskama ili je to cesca pojava?