Da bacim mali osvrt na igru.
Prvo ću navest JEDINU lošu stvar po meni u igri i nije mi jasno kako im se to dogodilo, očit je propust kad vidite robote koji umjesto da leže mrtvi na zemlji oni koji metar u zraku, kamenja isto tako, drveća nekad itd, to im nije smijelo promaknut, baš naruši dojam.
I usput dvije malo sitnice, kamera se pogubi u žaru borbe i dijalog uvijek 2 ili 3 fiksne kamere, ali vjerujem da je to zbog detalja likova pošto je pozadina zblurana a i oni pomal djeluju robotizirani.
A sad ono glavno, ovo je jedna od najboljih igara što sam igrao u životu, još kao netko tko nije ljubitelj rpga, zaljubio se u craptanje, skupljanje, napredovanje.
Pristup borbama i s kojim oružijem sam odredjuješ, svaka vrsta robota traži drugačiji način.
Grafika u 4K je nešto predivno još kad sam u šumi, kiša pada, zvuk muzika... pogubim se sat vremena ne radeći ništa.
Svijet je ogroman i vrlo pametno složen, raznolik, promijena dana/noći vremenski uvijeta, njezini komentari...
Priča vrlo zanimljiva i intrigantna, misija mali milijun i raznoliki.
Iako igram na hard ali pošto puno skupljam craftam i dižem levele, velike grdosije nisu toliki problem.
Velika preporuka.
Trenutno sam na oko 20% možda pola svjeta otkrio, nigdje ne žurim, skupljam i skrivene stvari po mapi, igra za guštat i gotovo.