Da i meni je Metro super.
U Forzi guraju onu kišurinu i lokve samo da bi to sve skupa izgledalo atraktivnije, nimalo realnije i fotorealstičnije. Auta i dalje izgledaju plastično, već sam pisao da će GTS izgledati bolje od toga.
Dok cekas na gts, dotle forza izlazi na svakoj xbox konzoli. Kad si zadnji put zaigrao simulaciju voznje, a i kad gts izadje odigrat ces onu mizernu karijeru i to je to, online mozda vikendom.
Grafika ce biti uzalud ako nema contenta. A fizika je stav osobnog dojma. GTS koliko sam probao po fizici je napredovao puzevim korakom u odnosu na GT6, ali bitno da lipo izgleda. Kisurina je super s aquaplannungom, ali to nije bitno.
Toliko dugo cekam jebeni GTS da sam promjenio ps4 za ps4pro, i na kraju uzeo xboxone s i gustam u kolicini sadrzaja, i da neizgleda savrseno, ali se barem igra.
4 godine je proslo od ps4 da je izasao a gts jos nema niti release date, nego release period, nakon jebene godine 4 godine od izlaska ps4.
Grafika na novim konzolama od 4 ili 6 tflopa u 4k je postala zanemariva, treba imat sadrzaja i igrivost, a dali je nesto photorealisticno mi nece pomoc dok igram, jer radje igram i vozim nego da buljim u 4k sliku i divim se kako photorealisticno izgleda a nemam sto igrat, voznja sam sa sobom u TT-u vise i nije neka igrivost