Author Topic: Gran Turismo 5: Prologue - Discussion Board  (Read 274350 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: Gran Turismo 5: Prologue - sluzbeni topic
« Reply #210 on: February 13, 2008, 12:27:21 »
Travanj je siguran i za USA i za EU kako stvari stoje, a mislim da se radi o posve razlicitim tipovima blockbustera koji s druge strane dijele jednu drugu osobinu - kupuju se bez obzira. Pa nije ni bitno kad izlaze jer svi ce ih kupiti this way or another.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #211 on: February 13, 2008, 12:41:53 »
Znam, samo se tješim. Znači, opet pušenje kite i čekanje.... I još će na kraju ispasti da pored svog čekanja i dalje nećemo moći kreirati svoje utrke ;D

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #212 on: February 13, 2008, 12:46:23 »
Jesi primjetio ovo pod key features???

Customization -- Tune your car performance to shave precious seconds off your lap times. Adjust each car’s suspension and tires for improved handling, and boost performance with gear ratio and engine modifications to harness every bit of horsepower under the hood.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #213 on: February 13, 2008, 13:32:49 »
Jesam, to je vec prije izaslo u press-releaseu u sijecnju. Nesto slicno svojedobno je bilo najavljeno i za JAP verziju, ali na kraju smo bili dobili samo onaj pre-race set-up. Ovo o cemu sad pricaju ima radni naziv "Tune Shop" ako se ne varam, pa cemo vidjet o cemu s tu radi - ili je sve to samo jos jedan "uspjeli" prijevod izvornog japanskog teksta ;D

A za kreiranje vlastitih utrka cemo ipak morati sacekati GT5 sve mi se cini.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #214 on: February 20, 2008, 12:40:33 »
Dosao je novi sluzbeni Gran Turismo volan. Odnosno, nije jos dosao, ali uskoro ce. Bilo je dakle samo pitanje vremena. Vise informacija u pripadajucem forumu:

http://gtsurgeons.com/forum/index.php?topic=115.0

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #215 on: February 20, 2008, 17:14:53 »
Jesi primjetio ovo pod key features???

Customization -- Tune your car performance to shave precious seconds off your lap times. Adjust each car’s suspension and tires for improved handling, and boost performance with gear ratio and engine modifications to harness every bit of horsepower under the hood.

Ne bih htio trčati pred rudo, ali ovo u kombinaciji s novim volanom (i onim novim prekidačima) bi moglo biti jako zanimljivo, naročito ukoliko se pojavi odmah  ;D

U prijevodu, dok ove novosti ne budu funkcionirale u igri novi volan nema smisla uzimati, a ako budu revni u kašnjenju kao i do sada još će i pojeftiniti ;D

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #216 on: February 21, 2008, 10:46:09 »
A gle, meni su nesluzbeno jucer rekli kako bi europski Prologue trebao doci sa znacajnom kolicinom novog sadrzaja u odnosu na japansku verziju. E sad, pod pretpostavkom da covjek koji mi je to rekao zna sto govori - i da to nije klasican krivo procitan neki interni PR tekst - mozda se svi nemalo iznenadimo.

A dodatna vijest je da bi GT5 doista mogao izaci (u Japanu) do kraja FISKALNE godine 2008, odnosno, do ozujka 2009. Bit ce to zanimljivo.

Offline turok

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID t_urok99
« Reply #217 on: February 22, 2008, 14:15:39 »
Nisu li datumi izlaska za EU 28.ožujka a USA 17.travnja ?Bilo kako bilo na proljeće kampiram kod bratića.Majstor uzeo 52" lcd 1080p Philips i PS3 pa izaziva na dvoboj.

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #218 on: February 26, 2008, 09:44:21 »
eo ga. intervju sa gdc-a.

ste culi sta kaze. americka verzija bude imala oko 60 auta, i MOGUĆE vise staza!
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #219 on: February 26, 2008, 09:52:54 »
Tip bi trebao dobiti dva otkaza zaredom. Prvi zato jer je na pocetku izjavio kako "on radi igru", a on je producent u SCEA koji ne radi igru, vec daje preporuke i finacial fisibility reporte i slicne gluposti na temu treba li igra izaci na americkom trzistu ili ne. Drugi otkaz za izjavu kako su ljudi iz PD "Anal about everything" - koristiti takav izraz je 300% neprimjereno, pogotovo kada govoris o tvrtki koja te hrani.

BTW Thanx Tomi! :)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #220 on: February 28, 2008, 15:08:37 »
A evo nam i slike bundlea, dostupan i u HR na prvi dan prodaje (trebao bi me netko iz Sonyja pocet placat za ovo sto radim, majke mi..):

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #221 on: February 28, 2008, 17:33:50 »
Zar te ne plaćaju? Plaćeniče! ;D ;D ;D

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #222 on: February 28, 2008, 19:10:41 »
haha.
predobro. JOJ! a nie tolko ni skupo. 400 eura jel. 3000 kn. ps3 u gt5p.
mozda dodaju jos nesto. bilo bi predivno kad bi recimo stavili photo mode. al znamo da bi vas najvise usrecila nova staza. nasmio se lik na to, pa vjerojatno dodje nova staza. japanci zakinuti? ili im dodje to updateom?
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #223 on: February 28, 2008, 23:00:06 »
Update naravno...

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #224 on: February 29, 2008, 14:10:06 »
Stinger nece biti sretan  ;D, a ja sam poprilicno sretan buduci da mi je to jedna od najdrazih staza jos od prve igre i bio sam prezadovoljan kad su je vratili u GT4 - thanx Lando (GTPlanet.net).

Quote from: LANDO;2929239
Thanks to a spanish forum friend, who is a betatester for the european version of GT5P, the new circuit will be HIGH SPEED RING.

Sad jos samo cekamo sluzbenu potvrdu. Uz napomenu kako ce utrkivanje s F430 u professional modu sa S1 gumama biti totalna bolnica na HSR 8)