Author Topic: (M) Formula One The Game  (Read 117718 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: (M) Formula One The Game
« Reply #225 on: October 06, 2010, 10:15:25 »
Naviknut ćeš se.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #226 on: October 06, 2010, 10:46:42 »
evo jedan moj krug po omiljenoj mi stazi singapore ,sve sam preko plejke uploda i moba..

http://www.youtube.com:80/watch_popup?v=iIT79Qqmf3M&vq=small#t=14
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID : kiseli6
« Reply #227 on: October 06, 2010, 12:28:03 »
Naviknut ćeš se.

Koji dio od "dali netko ima info..." nisi razumio?

Ako ne budem složio naravno da ću se naviknuti ali ne želim dobiti multiplu sklerozu ako odvozim dvije utrke u komadu.
ONU ISTU NAŠU KOŠULJU PRIPREMI
NA TAVAN JE STAVI ZA MENE JE SPREMI
BIT ĆE ONA OPET I SINU PO MJERI
KAO ŠTO JE BILA MOM DJEDU I MENI

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #228 on: October 06, 2010, 12:41:52 »
POkusaj se nauciti voziti na gljive, to je apsolutno najbolji nacin voznje na analogne kontrolere, barem meni.

Na lijevu stavis upravljanje, na desnu gas (prema gore) i kocnicu (prema dolje).

Ja sam se u tome poceo praksati jos na GT2, preko Formula za PS2 i sve do GT4: Prologue kad sam konacno presao na volan. Ali gljive su i dalje najbolja analogna metoda na PS kontroleru.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #229 on: October 06, 2010, 15:25:48 »
Ja sam bas sa desne gljive presao na trigere, jer mogu cvrsce primit kontroler, a micuci samo kaziprstima radim najmanje nehoticnih pomaka i precizniji sam. Da ne spominjem istovremeno koristenje gasa i kocnice. Ukusi su razliciti though. Aj sad kisko jednu pametnu...

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #230 on: October 06, 2010, 17:08:26 »
DObar krug Rasta.
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #231 on: October 06, 2010, 22:13:01 »
Dobio i ja igru na posudbu, uspio odvest krug prije nego su me otjerali ispred TV-a (dobro, vozio sam DIRT 2 cijelo popodne). Prvi dojam je OK, malo fali detalja na bolidima, ali mislim da će se dati voziti. Odvezao sam malo Bahrain, jednu od najdosadnijih mi staza koju usput i ne poznajem baš dobro. Moram probati poznate staze, kao SPA ili Silverstone. Evo, sad će bit gotova 1001 noć. ;D

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #232 on: October 07, 2010, 08:11:31 »
Dobio i ja igru na posudbu, uspio odvest krug prije nego su me otjerali ispred TV-a (dobro, vozio sam DIRT 2 cijelo popodne). Prvi dojam je OK, malo fali detalja na bolidima, ali mislim da će se dati voziti. Odvezao sam malo Bahrain, jednu od najdosadnijih mi staza koju usput i ne poznajem baš dobro. Moram probati poznate staze, kao SPA ili Silverstone. Evo, sad će bit gotova 1001 noć. ;D

Evo pametnih...
Idemo redom, prvo da se zahvalim Amaru jer nebi ni pokušavao na desnu gljivu da mi on nije sugerirao. Doduše malo sam izmjenio postavke pa sam gas stavio na gljivu , a kočnicu na L2. Upravo zbog one mogučnosti simultanog korištenja (mada još na ovoj formuli nisam došao do tog nivoa). A što se tiće čvršćeg držanja kontrolera ako koristiš trigere,to je u mom slučaju glupost,jer mi mal-te-ne ispada iz ruku i grči mi sve od pasa na gore.
A ti bi Igore mogao malo ostaviti igru kod sebe pa da se bar u nedjelju prije utrke nađemo online???
Uglavnom jučer sam odvezao utrku sa novim postavkama kontrolera i poprilično sam zadovoljan.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #233 on: October 07, 2010, 08:43:18 »
Imat cu je jedno vrijeme kod sebe, veci je problem priviknuti se na vozni model. Valjda je volanom lakse, kontrolerom nisam bas nesto kompetentan.
EDIT: Volan super radi, ali ja sam totalno spor. Vozio sam malo s Rastom i Prašinarom, stravično. U javnim utrkama sam dosta dobar, ali badava pole pozicija kad dobiješ vritnjak na prvom zavoju. I na dva-tri sljedeća, dok ne popizdiš i ugasiš igru.
EDIT 2: i ja sam se malo privikao na vožnju bez assista, sad još samo brzinu da dobijem.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #234 on: October 10, 2010, 21:32:16 »
Moram ovo reći, igra je stvarno super. Codies su ispunili obećano, napravili igru za svakoga. Ne znam kako se vozi sa assistima, ali bez njih je fenomenalno. Nebitno što nisam najbrži, uz naše vanzemaljce Rastu i Prašinara ne isplati se ni pokušati biti, ali ako sam 3 sec sporiji od njih to znači da sam barem 2 brži od prosjeka. Pohvalio bih i Godsmack-a, dečko leti stazom, a Kiseli na kontroler radi vremena kao ja volanom. Oduševljen sam, morat ću nabaviti igru (igram posuđenu), ali prvo moram vidjeti GT5 i njegov F1 mod. Kakogod, najbolja F1 do sad. Točka.

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #235 on: October 18, 2010, 11:50:20 »
Jeste skužili ljude oko staze?
Izletim na Spa i kresnem u zid iza kojeg stoji baja i majstor se brecne.
I plješću kad prolazite.
 :)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #236 on: October 18, 2010, 12:18:46 »
Sjajno je bilo ono sinoc, ali fakat cemo ugasiti "Tyre wear". Ono pucanje guma je besmisleno i upropastava utrkivanje. Nadam se da ce to ispraviti sto prije.

Kiseli, sjajan si na kontroler, svaka cast - vozis sjajna vremena. Ali onaj Radic, koji na kontroler vozi vremerna kao Rasta i Prasinar, to je vec kategorija za sebe.

Budemo ponovili, nadam se vec veceras ;D

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
« Reply #237 on: October 18, 2010, 12:44:23 »
Zovi Radica na forum, dečko je genijalac. Jebote baš pitam malog Prašinara čime su ga hranili, veli majstor GT svaki dan zadnjih 6 godina. Možemo se sakrit pred mladim lavovima, ja prvi.

Offline kiseli6

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #238 on: October 18, 2010, 14:15:00 »
Fala,fala. Šteta što nismo svi malo zgušnjeniji u vremenima. Da, treba isključiti gume i tako na toj dužini utrke koju vozimo moramo ići u boks.
Trebali bi ubaciti neki hendikep. Pa da nas dečki poderu sa HRT-om i Virgin-om. :)

Za večeras javite pa da se pripremim ako mi žena nešto ne isplanira. Mene ubije setup. Onaj defoultni  je u banani pa sam primoran na brzinu klepati odokativno.

Offline crorastafa

• Gran Rastafara
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • peace and love
« Reply #239 on: October 18, 2010, 15:10:04 »
Da sinoc je bilo odlicno,ali sto me jebeno zivcira kod ove igre je postavke downforcea, totalno je nerealno, jedan dan vozim tt po melbourneu i vozim max 1 23 3 i kazem idem pogledati ghost car od 1 22 flat i dodjem do zakljucka da lik i svi ostali voze sa low downforceom onim za monzu malo izgubis u zavoju ali zato na svakom pravcu debelo dobivas , i sto je vise igraca u lobyu sa equal autima veci je hendikep za voziti tj. puno manje gripa ne smijes dati gas kao da igra varira u pola trke auto mjenja vozna svojstva abnormalno, jucer nisam krug mogao spojiti jer gume pucaju strasno,i nije mi samo jasno zasto neke trke su puno brze dok neke idu do par sec sporije po krugu s istim postavkama equal autima itd , jednostavno nema gripa auto se skroz cudno ponasa ,imam osjecaj da svaki put vozim dvije razlicite igre..
you just cant live in that                                                    negative way...make way                                                   for the positive day

http://www.youtube.com/watch?v=BDE3zPNz9VA
http://www.youtube.com/watch?v=qjtbhmQhsXg