Nisan ga jos upalija a iman ga od proslog utorka. Brat mi ga igra. Ja san bija zauzet rankiranjem da Majora u WH.
Ono sta san vidija i nije me toliko odusevilo osim cut scenes koji su odlicno napravljeni. Low res texture i ne bas tako velik i dinamican battlefield
Neimpresivne animacije i interakcija sa okolinom. Nema razloga zasto ova igra nebi mogla bit napravljena i na 360. Dosla bi na par DVDa nes ti ionako sad moramo cekat instalaciju nakon svakog cina a na 360 bi samo ubacija novi DVD...
Jos mislin da je PS3 jaci stroj od 360 ali ipak ne toliko koliko san mislija prije. jb ja san idealista i lako se zanesen ali sad se mora pogledat istini u oci. Nije toliko bitan hardware nego programiranje. Sta vrijede PS# SPUs kad ih se nemoze posteno iskoristit?? Mozda i vidimo igre koje tjeraju Cell na 100% u slijedecih 5 g ali kako sada stvari stoje to je tesko da ce se dogodit...
Da bi MGS4 izgledao ka 2005 trailer tribalo bi ulozit jos vrimena i love i pitanje je bili i tada izgledao onako. Konami i Sony su ocigledno donijeli poslovnu odluku i odlucili da MGS4 izađe prije.
Nemojte me krivo shvatiti igra je odlicna naspram svakakvog skarta ove gen MGS4 dođe ka oaza u pustinji ali cak je i Kojima rekao da je MGS4 samo 1 od 10 kakvog je zelio napravit. Svaka mu cast da su bar drugi programeri tako iskreni i skromni...