Danas sam imao priliku utvrditi koliko igrica ubrzava, odnosno usporava pojedine vozace.
Da napomenem, moje vrije u free runu koje mogu konstantno voziti bez oscilacija je 1:50:0--.
Pa krenimo redom.
Upadnem u server s jos dvojcom igraca i u prvom zavoju jedan od likova me toliko nabije da sam skoro preletio ogradu.
Razmisljam odustati i izaci iz utrke, ali ne zelim napraviti ono sto najvise mrzim kad meni netko napravi.
Na prvom prolazu kasnim 21 sekundu. Do kraja kruga skinem na nekih 15 sek. i sljedeci krug odvezem za 1:46.
Znaci cetri sekunde me igrica u tom trenutku ubrzala u odnosu na moje najbolje vrijeme.
Inace, dok sam u igrici s vise vozaca i gdje je velika razlika izmedju mene i drugih, najbrze sto vozim je 1:55:6--. U ovom slucaju igrica me usporava sest sekundi.
Znaci da u utrci izmedju prvog i zadnjeg vozaca vrijeme po krugu moze oscilirati deset sekundi, iako oboica voze identicno.
U ovom slucaju to sranje mi je omogucilo da nadoknadim tih 21 sek. i pobjedim s razlikom od jos 3, ali u 99% slucajeva dopusta nekim vozacima da mi budu blizu iako to realno ne mogu...
Po mom misljenju to je najveci propust u igrici...