U petak smo malo Fizio i ja peglali protiv ostatka svijeta, a sinoc smo Danijel i ja kojih 3 sata utukli u sekundi
Sad je situacija nesto bolja u PRO modovima, s obzirom da su S1 gume obavezne. Vecina onih koji ne znaju ispadnu odmah do pola prvog kruga, a onda krece borba za ostale pozicije. Naravno, Lancer Tuned je i dalje osnova za sve igrace koji pojma nemaju, pa je dodatni gust oprati ih s F430. Primjetio sam kako je "novost" koristenje Impreze u PP600 klasi i gotovo je nemoguce obraniti se sa F430 protiv nje. Cudno, ali ok, tako to ide.
Ipak, R8 je najcesci izbor vecine onih koji po svaku cijenu zele pobjedu, buduci da je 4WD nezamjenjiv na Suzuki u izravnim kontaktima. Papci, ali sto sad. Prava je steta sto nema evenata sa sve istim automoiblima, cisto radi ujednacenosti. Ali i to ce doci. Ukratko, super smo se zabavljali, cak smo uzeli i nekoliko pobjeda (obojica smo vozili F430), a imali smo i par opakih medjusobnih duela koji su trajali i po dva kruga. Prava steta da nema snimanja replaya, bio bi strasan materijal.
Naravno, ne trebam ni napominjati kako smo bili jedina prava gospoda na stazi i kako smo se jedini znali voziti medjusobno na 100% postenje. Sve u svemu, fakat jedva cekam te privatne lobbyje i prve utrke svih nas zajedno po 10 krugova.