Jučer se dogodilo nešto epohalno... Krene utrka, ja sa zadnjeg mjesta s GTR-om, naravno probijam se na vrh (kekov setup). Iza mene crveni F430 sa E.T.-jem za volanom (keko, mijenjaj nick u E.T.) Junački se držim do šikane pred startno-ciljnom ravninom, mala greškica i F430 je predamnom. Ali ja se ne dam, keki sam za vratom. Prođemo kompleks s zavoja, počinje uzbrdica i dugi lijevi zavoj, ja i dalje keki za vratom. I onda, trenutak dekoncentracije! Keko se jednostavno ne može nositi sa velebnim pritiskom iza sebe, popušta koncentracija i na ona dva desna zavoja prije nadvožnjaka keko, na žalost, ode u pijesak i ja preuzmem vodstvo, keko pada na 4. mjesto. Pošto F430 treba dosta vremena da se makne iz pijeska, uspijevam stvoriti određenu razliku (sve je to 2.krug). Ulazimo u treći, povećavam razliku nad drugoplasiranim, nakon prvog hairpina uključim rear wiew i vidim da keko napada elisea na 3. mjestu, prolazim veliki hairpin, solidno odradim ravninu i blagi lijevi prije šikane, prođem krug sa, za mene solidnih 2:10.788, opet pogledam iza, a ono.... nema keke, samo se u daljini vidi borba plavog evoksa i svjetlosmeđeg elisea.... Dolazi mi poruka, opet pukla veza....Eto, opet sam uspio pobijediti na no mercy, ali ostaje gorak okus pobjede, ipak nije bilo onog pravog obračuna na stazi.
Inače mi je jučer prašinar poslao poruku, malo je čovjek rezigniran jer ne uspijeva spustiti u free runu F430 ispod 2:09, a smatra da bi morao, jer učini neke greške pa ide 2:09....
I da ne zaboravim još nešto, spominjao je crorastafa neke luđake u eliseima. I ja sam ih susreo, jedan žuti i jedan plavi, od 3 utrke koliko sam bio sa njima, u sve tri su njih dvojica bili prvi i drugi.