Jučer sam vozio nove evente, za Fuji F 550 odabrao sam Imprezu '07. Iako se može nasvirati na max 546 PP, auto je killer za taj event, čak je brži od tuned evoksa, uopće nisam nešto prčkao po setupu, malo sam ga spustio i produžio odnose u mjenjaču, s time da vozim na kontroler pa sam, zbog obaveznih N3 guma ipak TC morao stavit na 1. U prvoj trci sam bio 3. u drugoj 2., onda sam pobijedio sljedeće 3 sa min 6 sec prednosti pred drugoplasiranim, nakon toga sam odustao jer mi više nije bio gušt voziti bez imalo uzbuđenja na stazi. Mislim da niti neću stavljat magični Kekov setup jer je Impreza takva kakva je toliko premoćna da Kekov setup za sada nije ni potreban.
Daytona road PP650 na S2 također zanimljiva, onako na prvu mi je F430 sjeo bolje od GT-R-a no potrebno je malo više (odigrao sam svega 4 trke) da bi se iskristalizirao najbolji auto za to.
GT Citroen na Suzuki je zanimljiv jer trebaš voziti "by using the Force", barem ja. Pošto mi pokazivač u kojoj sam brzini puno znači, a GT ima onakav "beskonačni" mjenjač, biti će potrebno malo više vježbanja da se odredi optimalna brzina prolaska kroz pojedine zavoje, u svakom slučaju, isto zanimljiv event. Jedino mi je žao što su Californiju na Eigeru stavili u onaj srednji nivo, bilo bi zanimljivo voziti taj event u PRO No Mercy modu.