Vozio sam jučer RWD i FWD. Obje utrke mi se sviđaju, s time da je FWD najiteresantniji ako nema previše automobila, startao sam npr. kao 10. od 11, vodeći je imao na prvom međuvremenu 14 sekundi prednosti. uspio sam doći do 7. mjesta s time da sam zaostao za vodećim 12 sekundi, a nisam previše griješio, što će reći da nema šanse ako ekipa ispred tebe vozi relativno dobro da dosegneš neko bolje mjesto ako si niže od 6.-7. pozicije na startu. RWD nisam vozio dovoljno dugo da bih isprobao sve opcije, vozio sam sa Cliom i isprobao Jaguara- Clio je za 3-3.5 sec brži, naravno da ima R gume, Amar je spominjao SL, moraš mu staviti S1 ili S2 gume ako ga ne želiš dizati preko 2 tone- na žalost, proći road section na Daytoni sa S1 ili S2 gumama, dok ekipa oko tebe ima uglavnom R ili eventualno S3 gume je jako teško. 10 krugova na Fujiju me nekako ne privlače, pošto vozim na kontroler, a veći dio staze imam puni gas, počinje me boljeti desna ruka tako da mi je taj event, doslovno, previše bolan....