POanta Killzone 2 bete je vrlo jednostavna - da svima ostalima koji se bave izradom video-igara dokaze kako se uzaludno bave tim poslom, a pogotovo onima koji se bave izradom FPS naslova.
Kada se iskljuci HUD, Killzone 2 je jednostavno nestvarno stvaran. Nikada do sada nista nije tako izgledalo u paketu, niti ce tako brzo izgledati. Naravno, sve to bilo bi nista da sama igra nije dobra, a samo vec ovo malo sto se dobija u beti svjedoci da je upravo igrivost i game-design bio jednakovrijedan prioritet kao i tehnicka savrsenost. Jer Killzone 2 je jednostavno gotovo savrsen u svakom zamislivom pogledu.
Eto poante
Znači tu se ti skrivaš i raspravljaš o beti. Znao sam da moraš negdje.
Dobro si ovo rekao.
Gdje si nestao sinoć, ja i Cro smo igrali do 1 u noći. Nisam se mogao odljepiti, majke mi igrao bih do jutra, samo da dobro ne znam kako mi je onda idući dan na poslu. Ja sam napravio igru, 12 igrača, friendly fire off, svi modovi, sve mape i sejvao ju, ja i Cro uletjeli sami i brzo se popunilo. Puno bolji framerate je pri manjem broju igrača. A 12 se sasvim ok brojka, čak i za onu ogromnu mapu.