Gle Zenkai, recimo to ovako:
Da u HR nije 95% ljudi na PS3, ja bi COD4 igrao uvijek prije na Liveu nego na PSNu.
I buduci da sam vlasnik obje konzole i koristim obje usluge, sasvim dobro iz perspektive korisnika mogu procjeniti koja je usluga bolja, stablinija i meni kao gameru vaznija.
Sto se tice "masivnog onlinea" mogu reci samo ovo - fucka mi se za pucacine sa 60 igraca, buduci da je to kaos koji ne podnosim. Cak i u igri gdje se moze igrati tim od 6vs6 igraca, ja preferiram igre sa 3vs3 igraca jer mi je sve vise prevelik kaos. Vise od 10 igraca i igri mogu podnjeti samo kad su na stazi
Home me ne zanima, radije bih da je Sony to vrijeme utrosio na ono sto igracima DOISTA treba, umjesto da razvija usluge kroz koje ce dobijati pozitivan PR u meddijima ili reklamirati svoje usluge. Mjenjam 15 Home usluga za XMB in-game chat - jer da sam htio biti 3D macka sa sisama i imati svoj stan u kojem cu se kurcit sa namjestajem koji sam kupio za zivu lovu putem interneta, igrao bih Second Life. Ali kako imam vlastiti Life, boli me dupe za Home. Koristit ga hocu, jest fora, ali je previse novaca i truda na to ulozeno BESPOTREBNO.
A Littlel Big Planet jest fora, ali to je igra - i nema nikakve veze s networkom. Na koji kad se vratim, Live je i dalje bolji, doradjeniji i korisniji za KORISNIKA - barem iz moje perspektive. I iako je istina da je Gold pretplata glupost i da bi to trebalo biti jeftinije, odnosno besplatno - ja sam i dalje Gold Live member, buduci da mi tih 400 kn godisnje donosi neke prednosti koje sam ocito spreman platiti.
A ove fore o "odgovorima na XX stvar", "sto se moze nosit sa XX" i slicne "moja konzola je bolja od tvoje konzole" fore molim lijepo sacuvati za GamePlay forum, ovdje se ipak ozbiljni ljudi skupljaju.