Author Topic: (PS3) MAG  (Read 20984 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
Re: (PS3) MAG
« Reply #15 on: July 27, 2008, 14:29:25 »
Zenkai, opet pretvaras ovo u GP forum. Ti meni hoces dokazati da je nesto "bolje" sto nemas, a ja imam i koristim oboje. Daj se sredi.

I naravno da se radi o osbnim preferencijama, ali na kraju o tome koliko ce igraca podrzavati neka igra ne odlucuje network, vec softver. A sto se tice NETWORK usluge, tu je Live bolji od PSN-a i tocka. Mozes ti sad biti pametan, statijaznam, postati nekakve linkove s interneta i sve sto se vec radi u ovakvim situacijama, ali ja ti fino kazem da sam kao korisnik OBJE usluge zadovoljniji TRENUTNO sa Live nego s PSN. A isto ce ti reci svatko tko ima OBJE konzole i koristi OBJE usluge.

A ovo sa LBP i "sahre" opet nema veze s networkom vec sa softverom. Pa ti i dalje mjesaj kruske i jabke koliko te volja, ali cinjenice ne mozes promjeniti. A sto se tice 400 kn godisnje za KVALITETNU i SJAJNO TEHNICKI POSTAVLJENU mreznu uslugu, ja ti samo predlazem da se bazicno zaposlis u HR - uopce nemoras ici u Indiju - pa si priustis obje konzole, platis tu Live Gold uslugu i uzivas brale. Pa te nece zamarati ovakve gluposti i shvatit ces o cemu govorim - bez da mi dokazujes kako je LBP svemir, a Home ima bilo kakvu drugu funkciju osim pozitivng PR-a za Sony i mjesta na kojem ce sisati lovu od klinaca. Jer da se razumijemo, ja cu vjerovatno provesti sate u LBP i imati svoj stan u Homeu gdje cu ze zezatti s frendovima, ali nije to ponata - poanta je kako je Live BOLJA network usluga kao USLUGA. Sadrzaj je softver i druga prica. No to nee mozes znati buduci da ocito nemas X360 i Live. Pa je objasnjavati ti to kao da slijepcu pokusavam objasniti kako lijepo izgleda zalazak sunca na Grand Valleyu.

A sto se igara tice, X360 jos uvijek vodi ispred PS3 po broju igara koje sam na njemu odigrao. A kako obje konzole imam od njihovih prvih dana, takodjer znam sto pricam. PA toliko i o tome. Naravno, u buducnosti cu vecinu multiplatform-MP igara igrati na PS3 zato sto u HR puno vise ljudi ima PS3 i zato sto imam masu frendova na PSN, ali zato cu na X360 igrati i sve divne ekskluzive koje nikada nece doci na PS3 - GoW2, Forza 3, Race Pro, mozda cak i Fable 2 (ako cu imati vremena), kao i sve divne third-party naslove koje mi se nece dati placati 500 kn da bih ih odigrao na PS3 (Final Fantasy XIII recimo ;D) - bas kao sto cu na PS3 igrati sve njegove ekskluzive  - i uz obje se konzole PREDIVNO zabavljati. Te ustreptalo cekati ono jutro kada ce PSN dostici Live po kvaliteti usluge i kada ces ti napokon biti miran ;D

Pozdrav.

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #16 on: July 27, 2008, 14:59:29 »
Neznam odakle ti volja za ovakve postove sta zelis dokazat ??? da sam ja fanboy a ti pravi gamer? Istina je da nemam love za sve konzole i igre. Sta sad!?

Dobro je shvatio sam LIVE JE BOLJI OD PSN! Big deal! Jeli ti igras LIVE ili IGRE? Sta je vaznije? Koliko vidim MS strategija je kupovat sve zivo dok Sony ulaze u razvijanje novih igara koje ce donijeti nesto neviđeno. fućka mi se za Live. Da MS najavljuje igre poput MAGa, Hardwarea i sl onda bi se brate zapitao ali ovako mi 360 djeluje nezanimljivo.

Normalno tebi MAG nepase jer ti volis 3x3, Harware ti nedjeluje zanimljivo jer si ti ozbiljan gamer i volis 3x3. Pa to je tvoja stvar brate! Nemoj mene markirat ka fanboja zato sta mene uzbuđuju takve igre i sta zbog njih velican PS3. 

PS: Neces morati davat 500 kn za FFXIII? Sta ces nabavit kopiju za 360 ???

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #17 on: July 27, 2008, 16:58:49 »
Ima li 360 web browser?

Offline ZeenaYa

• GTS Full Member
  • Primarius
  • *
« Reply #18 on: July 27, 2008, 21:30:04 »
Sto se tice "masivnog onlinea" mogu reci samo ovo - fucka mi se za pucacine sa 60 igraca, buduci da je to kaos koji ne podnosim. Cak i u igri gdje se moze igrati tim od 6vs6 igraca, ja preferiram igre sa 3vs3 igraca jer mi je sve vise prevelik kaos.

To ti je tak kad nisi bio u vojsci...  ;D Ocem reci da pretpostavljam da se gore navedena igra sigurno ne bude igrala na mapama velicine COD4, vec vjerojatno kilometarskim (nadam se), te da na takvim mapama zasigurno nitko nece sumanuto trcati naokolo kao sto je to slucaj u vecini "realnih" FPs-ova i napucavat sve sto se krece.
Uz pravu ekipu igraca, ovo bi moglo biti odlicna takticka igra. Nagadjam

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #19 on: July 27, 2008, 21:53:44 »
Dobro je shvatio sam LIVE JE BOLJI OD PSN! Big deal! Jeli ti igras LIVE ili IGRE? Sta je vaznije?

Ako se vratiš na prethodnu stranicu primjetiti ćeš da je ova rasprava počela oko online igranja...

Što je važnije? Online svakako. Razlog je naravno novac. Vjerojatno i sam primjetio da se u zadnje vrijeme igre sve više posvećuju online igranju dok "offline" polako pada i sve je manje igara koje se razvijaju isključivo u tom smjeru ili će tom dijelu igre posvetiti veliku pažnju. Da li je to loše? Naravno da jest, ali tu se ne može ništa.

Što se tiče ovoga kako je super, divno i krasno što je PSN besplatan reći ću jednu jednostavnu činjenicu. Da je Sony ikako mogao i on bi naplatio svoj "live", budi bez brige. No, stvar je u tome što nemaju što naplatiti pa im je to jedini način da si osiguraju "pozitivan" imidž i "zahvalnost" vjernih fanova. Isto tako, ja se ne bih začudio da jednoga dana kad sony konačno sve sredi na PSN i on počne naplaćivati svoju uslugu...

No, plaćanje je nebitna stvar, važno je da za to što platiš dobiješ i odgovarajuću uslugu. U Hrvatskoj se naravno skoro uvijek sve vrti oko novca. Kažeš da nemaš dovoljno novaca za obje konzole. Ne bih htio da ispadne da propagiram piratluk, ali je činjenica da za 5-6 originalnih PS3 igara (pri tome mislim da one naslove koji nisu ekskluziva na PS3, a sigurno ćeš ih u godinu dana kupiti) možeš kupiti modani X360. Znači, možeš si priuštiti i X360 jednako kao i svaki vlasnik PS3 koji kuka kako su igre za PS3 skupe, a konzolu su kupili prvi dan jer su mislili da će za koji mjesec moći uživati u blagodatima piratluka jednako kao što su uživali s PS2. Meni to pomalo vuče na licemjerje...

Naravno, ti ćeš sve ovo shvatiti na sebi svojstven način i pronaći nekakvu svoju istinu koji samo ti vidiš. Ipak, bilo bi bolje da otvoriš oči i malo proširiš vidike. Dakle, nabavi i X360 pa onda peri po kojoj platformi hoćeš. Jer ne ispadaš fanboy zato što te uzbuđuju određene igre i što zbog njih veličaš PS3 već zato što pljuješ po nečemu što nisi ni vidio ni probao...

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #20 on: July 27, 2008, 23:47:26 »
Zasto bi kupio modani 360 kad se takvi banaju sa Live-a??
Meni netreba 100 igara nisan takav gamer iman losa iskustva od PS2. Vise san sad gusta u godinu i pol sa PS3 nego u 4 godine sa PS2 na kojem san ima 50-100 kopija. Kopije su za mene stvar proslosti. Mora da san da za njih 2-3 iljade kuna a sad i neznan di su, bice negdi ispod postelje skupljaju prasinu... Za novce koje bi da za 360 moga bi kupit 6-7 originala za PS3 a onda dva tri prodat i kupit opet dva tri polovna naslova. To je neprocijenjivih par tisuca sati zabave...
 Ja najvise vrimena trosim na online igranje. Warhawk i sad COD4. Da nije online igranja vec bi proda PS3.
Od uskoro nadolazecih me zanimaju samo LBP i Killzone2 ostalo mozda nabavim polovno kasnije. Radije cu kupit jedan LBP i u njemu uzivat stotine sati nego kupit 5-6 kopija za 360 i silit se da ih igran... 
Eto ti moj Stingeru zao mi je sta negledan stvari ka ti i Amar jb nemogu svi bit pametni ka vas dva!

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #21 on: July 28, 2008, 00:07:51 »
Eto ti moj Stingeru zao mi je sta negledan stvari ka ti i Amar jb nemogu svi bit pametni ka vas dva!
Da, ne mogu bit pametni, ali kad treba srčano popljucati nešto što nikad nisu vidjeli onda su svi pametniji od nas dvojice, a?

btw... uvjeren sam da X360 ima sasvim dovoljno ekskluziva u kojima bi našao dovoljno sati zabave...

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #22 on: July 28, 2008, 09:23:40 »
Neznam odakle ti volja za ovakve postove sta zelis dokazat ??? da sam ja fanboy a ti pravi gamer? Istina je da nemam love za sve konzole i igre. Sta sad!?

Ja nigdje nisam rekao da si ti fanboy, a ja pravi gamer, niti isto zelim dokazati. Moji postovi su samo jos jedni u dugom nizu postova u kojima pokusavam pojasniti kako svaka platforma ima svojih prednosti i mana i kako je X360 puno bolja platforma nego li se kod nas uobicajeno misli. Stvarno ne volim kad se price oko kvalitete jedne platforme svedu na pljuvanje druge, a da se obicno nema ideju o cemu se tu zapravo radi. Na GP forumu je takvih postova na tisuce. Ista je situacija bila i s proslom generacijom kada su svi pljuvali prvi Xbox, na kojem je fakat bilo mrak igara - ali se to kod nas nikome nije moglo objasniti. Microsoft je los i basta - i tu nije bilo pomoci. A istina je bila posve drugacija. I doista ti zelim da sto prije dodjes u mogucnost postati vlasnik obje platforme i uzivati u svim igrama, bez obzira na boju hardvera.

.. vec vjerojatno kilometarskim (nadam se), te da na takvim mapama zasigurno nitko nece sumanuto trcati naokolo kao sto je to slucaj u vecini "realnih" FPs-ova i napucavat sve sto se krece.
Uz pravu ekipu igraca, ovo bi moglo biti odlicna takticka igra. Nagadjam

Ma nema sanse. Na kraju se sve u svim igrama svede iskljucivo na napucavanje, ali ja bih volio da si ti u pravu. Zato u COD4 i igram najradije 3vs3 zato jer nema strategije nikakve u igrama 6vs6 - sve je samo nabijanje killova. U 3vs3 barem ima naznaka nekakve strategije, pogotovo u modovima igre koji su "stateskiji". Battlefiled je u pocecima davao neke nade, ali je i to zavrsilo kao iskljucivo napucavanje s minimalnom strategijom - za sto je ipak ponajvise odgovoran developer, koji je generalno zeznuo citav aspekt "tima" s losom podrskom za komunikaciju i slicno.

Od timskih igara zasad se najvise zanimam za Socom (16vs16) koji bi trebao vratiti taktiku tamo gdje joj je mjesto. Pa cemo vidjeti hocemo li uskoro od svih tih silnih multiplayera napokon dobiti taktiziranje (Socom - 16vs16, Resistance 2 - 30vs30, Killzone 2 - 16vs16...) ili ce se sve ponovo svesti na stari dobri 3vs3 (Call of Duty 5: World at War).

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #23 on: July 28, 2008, 13:34:47 »
Ja bi evo preporučio zenkaiju da pogleda Microsoftovu ovogodišnju E3 konferenciju koja je potvrdila moje razmisljanje da je X360 puno isplativiji i da bi njega trenutno prije kupio nego PS3.
X360 ima hrpu predobrih igara koje sam oduvijek htio igrat, a tu su i najave nadolazecih odličnih naslova (da ne nabrajam...). Uz to, X360 (arcade) je za milju kuna jeftiniji od PS3 i objektivno, ima bolji online sistem.
Jedino zbog čega mi je PS3 draži je Gran Turismo, ništa više. (nažalost, nisam postao fanom MGS-a kad sam trebao pa MGS4 ne spada tu) Microsoft je evo "pokro" i FFXIII, tak da ono.
Da nema GT-a već bi X360 imo doma vjerujem. ;D
Ali isto tako vjerujem da će PS3 doć u formu za recimo godinu dana.
Dok mi igre s 256 igrača nemaju smisla, povraća mi se od tog. I dalje su mi draži singleplayeri, kolko god to čudno zvučalo. ;D
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline keljober

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: keljober
« Reply #24 on: July 28, 2008, 14:14:11 »
onda je to logicno, kupis x360 (modani) i picis pirate dokle te volja ;D
neznam zasto no npr. gears of war me uopce neprivlaci tu mi je uncharted koji je mnogo topliji, mass effect mi je nekak cudan, i opcenito kada se gleda inovativnost, kvaliteta igara preferiram sony-eve igre, microsoft samo radi fps, tps, itd., istina da ima duplo vise igara ali ni jedna me nije privukla, kad bi ga uzimo uzeo bi samo zbog FF13, i ostalih igara sto microsoft bez srama oduzima sony-u.
 >:(

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #25 on: July 28, 2008, 14:20:45 »
Mislim da sam već pisao o jednom tipu s GP foruma koji je prodao PS3 i uzeo X360 zbog RPG igara...

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #26 on: July 28, 2008, 15:28:48 »
Ja bi evo preporučio zenkaiju da pogleda Microsoftovu ovogodišnju E3 konferenciju koja je potvrdila moje razmisljanje da je X360 puno isplativiji i da bi njega trenutno prije kupio nego PS3.
X360 ima hrpu predobrih igara koje sam oduvijek htio igrat, a tu su i najave nadolazecih odličnih naslova (da ne nabrajam...). Uz to, X360 (arcade) je za milju kuna jeftiniji od PS3 i objektivno, ima bolji online sistem.

Dok mi igre s 256 igrača nemaju smisla, povraća mi se od tog. I dalje su mi draži singleplayeri, kolko god to čudno zvučalo. ;D

Ja bi preporucio svima da mene puste na miru i brinu se za svoje dupe ;D

Koji ce mi K* sve konzole i puste igre?? kad ces sve to odigrat??

Kako znas da ti se nebi svidjele te online igre ako ih nisi ni probao ??? Mislim meni se pametuje da kako mogu govorit o 360 kad ga neman a ti nema uopce nijednu nex gen konzolu...

MS nije Bog zna sta pokazao na ovom E3. Fable2 po mom misljenju izgleda lose prakticki sve je zblurirano desetak metara ispred tebe i pop up je ogroman...

Sony je prikazao LBP(odlican) Killzone2(odlican) Motorstorm2(sasvim solidan) Resistance2(solidan također)

Ako uzmem LBP, Killzone2 i Motorstorm2 lol pa to su nebrojeni sati zabave! Sta ce mi vise??

Offline Tomivav

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN ID: Tomivav
« Reply #27 on: July 28, 2008, 15:35:59 »
K*
Kockstar

Ok mozemo prestat o svemu ovome. I mene su igre sa Sonyjeve konferencije oduševile. A Microsoftova konferencija mi je ipak bila nekak dinamičnija, nabrijanija. Svi se govnarski prodaju Microsoftu, a šta ćeš...

Ja imam vremena samo za GT ;D
“While racing the 24 hours of Nurburgring, you can smell people’s barbecues — we couldn’t recreate that.” — Kazunori Yamauchi

Offline keljober

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: keljober
« Reply #28 on: April 29, 2009, 21:50:28 »
Prvi gameplay trailer, izgleda ludo s obzirom na 256 igraca
http://www.insidegamer.nl/playstation3/massiveactiongame/videos/10315
Mislim da ce i stinger biti zadovoljan 8)