Author Topic: (PS3) MAG  (Read 20987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
(PS3) MAG
« on: July 20, 2008, 12:25:34 »
Ovo mi izgleda malčice preoptimistično, ali živi bili pa....

Offline keljober

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID: keljober
Re: MAG
« Reply #1 on: July 24, 2008, 11:39:57 »
pogledaj onda in-game slicku
 :o

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
Re: (PS3) MAG
« Reply #2 on: July 24, 2008, 12:10:23 »
Ma ne dira me grafički dio koliko mi je nevjerojatno da bi 256 ljudi igralo online...

Offline keljober

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #3 on: July 24, 2008, 12:17:07 »
To je ipak ps3, majkumu, na x360 bi bilo nemoguce, ali ps3 ima drukciju arhitekturu networka i to mu omogcuje ove fascinantne brojke, slicna stvar ko i sa RESISTANCE 2, igraci ce biti podjeljeni na vise pod teamova, no zanima me kakva ce biti veza???
ak sve bude super mogo bi MAG doneti revoluciju na konzole, cemu se veselim ;)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #4 on: July 24, 2008, 12:28:52 »
To je ipak ps3, majkumu, na x360 bi bilo nemoguce, ali ps3 ima drukciju arhitekturu networka...

Ajme, nemoj Keljo, majke ti ;) Odmah mjenjam svu PSN "arhitekturu networka" za Xbox Live, istog casa. PS3 mozda je kompliciraniji i potencijalno bolji hardver (sto ce se tek u nadolazecem vremenu pokazati), ali XboxLive je majka svih online usluga. Nitko na citavom svijetu nema boljenetwork-inzenjere od Microsofta i to je razlog zasto Live dere PSN sa stabilnoscu, uslugama i sadrzajima za dva koplja minimalno.

Dok PSN dosegne Live puno ce se leda otopiti u Tihom oceanu. A za 256 igre uopce nije toliko bitan sam network, vec progamiranje igre i bandwith kod igraca. Osim sto ce svakako traziti dedicated servere (to je osnova), za dobro igranje ce svi trebati imati strasan upload. A to je vec puno veci problem od raznih arhitektura, networka i slicnih stvari.

Offline keljober

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #5 on: July 24, 2008, 13:10:09 »
ako je toliko kvalitetniji u stabilnosti itd. zasto microsoft nenapravi igru s 40 igraca (kao prvi resistance, koji ima 5 puta bolju vezu od cod-4) i da bude kvalitetno??? da dalje pricam?? live je mozda bolji u komunikaciji, vezi, ali microsoft uopce nije napravio niti jednu samo online igru, govori li ti to nesto?
dok sony ima warhawk, soocom, mag... tolko o live-u!  8)

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #6 on: July 26, 2008, 20:21:14 »

Nitko na citavom svijetu nema boljenetwork-inzenjere od Microsofta i to je razlog zasto Live dere PSN sa stabilnoscu, uslugama i sadrzajima za dva koplja minimalno.

Dok PSN dosegne Live puno ce se leda otopiti u Tihom oceanu. A za 256 igre uopce nije toliko bitan sam network, vec progamiranje igre i bandwith kod igraca. Osim sto ce svakako traziti dedicated servere (to je osnova), za dobro igranje ce svi trebati imati strasan upload. A to je vec puno veci problem od raznih arhitektura, networka i slicnih stvari.

Po cemu je stabilnija ??? Zar je nisu bili izgasili na par tjedana nesjecam se kad...

Zasto 360 nema masivne online igre kad je toliko bolji od PS3?? Mislis da ce nekakva usluga koja se naplacuje privuci ljude vise nego kvalitetne i velike online igre na dedicated serverima(eto ti odgovor na pitanje laga...) ??

360 trenutno nema nista sta se moze nosit sa Warhawkom npr koji je exclusive 1st party online only igra sa 32 igraca. nastranu volis li ga ili ne Warhawk je tu. 360 konkurencija WH? Nikakva... 

Di su igre Amar? Sa cime se to Microsoft misli nadmetat sa Sonyem na online polju?
Kako ce kontrirati Resistanceu2(60 igraca), Killzone2(32 igraca), MAG(256!), Hardware concept name(100 igraca) ??

Ima li MS odgovor na Home?

Da ne govirin o LBP koji ce bit "YouTube" Gaminga :)

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #7 on: July 26, 2008, 21:41:47 »
Gle Zenkai, recimo to ovako:

Da u HR nije 95% ljudi na PS3, ja bi COD4 igrao uvijek prije na Liveu nego na PSNu.

I buduci da sam vlasnik obje konzole i koristim obje usluge, sasvim dobro iz perspektive korisnika mogu procjeniti koja je usluga bolja, stablinija i meni kao gameru vaznija.

Sto se tice "masivnog onlinea" mogu reci samo ovo - fucka mi se za pucacine sa 60 igraca, buduci da je to kaos koji ne podnosim. Cak i u igri gdje se moze igrati tim od 6vs6 igraca, ja preferiram igre sa 3vs3 igraca jer mi je sve vise prevelik kaos. Vise od 10 igraca i igri mogu podnjeti samo kad su na stazi :)

Home me ne zanima, radije bih da je Sony to vrijeme utrosio na ono sto igracima DOISTA treba, umjesto da razvija usluge kroz koje ce dobijati pozitivan PR u meddijima ili reklamirati svoje usluge. Mjenjam 15 Home usluga za XMB in-game chat - jer da sam htio biti 3D macka sa sisama i imati svoj stan u kojem cu se kurcit sa namjestajem koji sam kupio za zivu lovu putem interneta, igrao bih Second Life. Ali kako imam vlastiti Life, boli me dupe za Home. Koristit ga hocu, jest fora, ali je previse novaca i truda na to ulozeno BESPOTREBNO.

A Littlel Big Planet jest fora, ali to je igra - i nema nikakve veze s networkom. Na koji kad se vratim, Live je i dalje bolji, doradjeniji i korisniji za KORISNIKA - barem iz moje perspektive. I iako je istina da je Gold pretplata glupost i da bi to trebalo biti jeftinije, odnosno besplatno - ja sam i dalje Gold Live member, buduci da mi tih 400 kn godisnje donosi neke prednosti koje sam ocito spreman platiti.

A ove fore o "odgovorima na XX stvar", "sto se moze nosit sa XX" i slicne "moja konzola je bolja od tvoje konzole" fore molim lijepo sacuvati za GamePlay forum, ovdje se ipak ozbiljni ljudi skupljaju.

Offline keljober

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #8 on: July 26, 2008, 22:05:48 »
Da zavrsimo debatluk, ps3 ima igre, x360 bolju online uslugu ;D

Offline Veronesku

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN-ID: Veronesku
    • IssLand
« Reply #9 on: July 27, 2008, 00:00:52 »
Sve veći brojevi igrača na serverima, a mene i dalje fascinira kako jedan KONAMI ne može da kvalitetno odradi 1 vs 1 u PES-u. ;D
IssLand.com

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #10 on: July 27, 2008, 00:05:05 »
Da zavrsimo debatluk, ps3 ima igre, x360 bolju online uslugu ;D

Ne budali!

Offline keljober

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
« Reply #11 on: July 27, 2008, 01:52:01 »
mislim only online igre, da nebi pomislili nest drugo 8)

Offline STINGer

• Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #12 on: July 27, 2008, 03:21:57 »
Mislim da sam ti maloprije dok smo pokušavali pričati online preko CoD-a sve objasnio što nudi XBL ;D

Jebo ovo pištanje kojeg ćemo sanjati još tri dana, jebo sve ove prekide, jebo sve ove promjene boje glasa... toga "tamo" nema....

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #13 on: July 27, 2008, 12:28:57 »
Mislim da sam ti maloprije dok smo pokušavali pričati online preko CoD-a sve objasnio što nudi XBL ;D

Jebo ovo pištanje kojeg ćemo sanjati još tri dana, jebo sve ove prekide, jebo sve ove promjene boje glasa... toga "tamo" nema....

Da bas nema nikakvih problema ::)

Ja tvrdim da se vise isplati kupit PS3 zbog igara koje nudi i koje stizu nego uzet 360 zbog Live usluge.

Offline zenkaipower

• GTS Full Member
  • Uvazeni Docent
  • *
  • PSN ID ZENKAIpower
« Reply #14 on: July 27, 2008, 12:47:43 »
Sto se tice "masivnog onlinea" mogu reci samo ovo - fucka mi se za pucacine sa 60 igraca, buduci da je to kaos koji ne podnosim. Cak i u igri gdje se moze igrati tim od 6vs6 igraca, ja preferiram igre sa 3vs3 igraca jer mi je sve vise prevelik kaos. Vise od 10 igraca i igri mogu podnjeti samo kad su na stazi :)

To je stvar osobnog ukusa. Ja preferiram veliko bojiste u kojem se mogu izgubit ako me volja i u kojem ako hocu mogu i napravit velik utisak. Znas ono bit Heroj i te stvari...

Home me ne zanima, radije bih da je Sony to vrijeme utrosio na ono sto igracima DOISTA treba, umjesto da razvija usluge kroz koje ce dobijati pozitivan PR u meddijima ili reklamirati svoje usluge. Mjenjam 15 Home usluga za XMB in-game chat - jer da sam htio biti 3D macka sa sisama i imati svoj stan u kojem cu se kurcit sa namjestajem koji sam kupio za zivu lovu putem interneta, igrao bih Second Life. Ali kako imam vlastiti Life, boli me dupe za Home. Koristit ga hocu, jest fora, ali je previse novaca i truda na to ulozeno BESPOTREBNO.

Opet stvar osobnog ukusa. I ja uopce negledam Home kao moj drugi "dnevni boravak" nego kao mjesto gdje ces moc nac zadnje informacije o najnovijim igrama i mjesto gdje ces sa srest sa prijateljima i tu se dogovarat koju igru zaigrat itd. Previse novaca ulozeno? Sigurno. Bespotrebno? Nikako.

A Littlel Big Planet jest fora, ali to je igra - i nema nikakve veze s networkom.

create play SHARE. To ti je promaklo?

A ove fore o "odgovorima na XX stvar", "sto se moze nosit sa XX" i slicne "moja konzola je bolja od tvoje konzole" fore molim lijepo sacuvati za GamePlay forum, ovdje se ipak ozbiljni ljudi skupljaju.

PS3 je bolji ;D

EDIT: 400 kn za Live? No thanks Radije bi cistija zahod u najvecoj zabiti Calcutte nego placa tu lovu za uslugu koja bi tribala bit besplatna no offense just my opinion...