Zenkai, opet pretvaras ovo u GP forum. Ti meni hoces dokazati da je nesto "bolje" sto nemas, a ja imam i koristim oboje. Daj se sredi.
I naravno da se radi o osbnim preferencijama, ali na kraju o tome koliko ce igraca podrzavati neka igra ne odlucuje network, vec softver. A sto se tice NETWORK usluge, tu je Live bolji od PSN-a i tocka. Mozes ti sad biti pametan, statijaznam, postati nekakve linkove s interneta i sve sto se vec radi u ovakvim situacijama, ali ja ti fino kazem da sam kao korisnik OBJE usluge zadovoljniji TRENUTNO sa Live nego s PSN. A isto ce ti reci svatko tko ima OBJE konzole i koristi OBJE usluge.
A ovo sa LBP i "sahre" opet nema veze s networkom vec sa softverom. Pa ti i dalje mjesaj kruske i jabke koliko te volja, ali cinjenice ne mozes promjeniti. A sto se tice 400 kn godisnje za KVALITETNU i SJAJNO TEHNICKI POSTAVLJENU mreznu uslugu, ja ti samo predlazem da se bazicno zaposlis u HR - uopce nemoras ici u Indiju - pa si priustis obje konzole, platis tu Live Gold uslugu i uzivas brale. Pa te nece zamarati ovakve gluposti i shvatit ces o cemu govorim - bez da mi dokazujes kako je LBP svemir, a Home ima bilo kakvu drugu funkciju osim pozitivng PR-a za Sony i mjesta na kojem ce sisati lovu od klinaca. Jer da se razumijemo, ja cu vjerovatno provesti sate u LBP i imati svoj stan u Homeu gdje cu ze zezatti s frendovima, ali nije to ponata - poanta je kako je Live BOLJA network usluga kao USLUGA. Sadrzaj je softver i druga prica. No to nee mozes znati buduci da ocito nemas X360 i Live. Pa je objasnjavati ti to kao da slijepcu pokusavam objasniti kako lijepo izgleda zalazak sunca na Grand Valleyu.
A sto se igara tice, X360 jos uvijek vodi ispred PS3 po broju igara koje sam na njemu odigrao. A kako obje konzole imam od njihovih prvih dana, takodjer znam sto pricam. PA toliko i o tome. Naravno, u buducnosti cu vecinu multiplatform-MP igara igrati na PS3 zato sto u HR puno vise ljudi ima PS3 i zato sto imam masu frendova na PSN, ali zato cu na X360 igrati i sve divne ekskluzive koje nikada nece doci na PS3 - GoW2, Forza 3, Race Pro, mozda cak i Fable 2 (ako cu imati vremena), kao i sve divne third-party naslove koje mi se nece dati placati 500 kn da bih ih odigrao na PS3 (Final Fantasy XIII recimo
) - bas kao sto cu na PS3 igrati sve njegove ekskluzive - i uz obje se konzole PREDIVNO zabavljati. Te ustreptalo cekati ono jutro kada ce PSN dostici Live po kvaliteti usluge i kada ces ti napokon biti miran
Pozdrav.