Baš me zanima čita li ovo Tomivav i ostala mlađa generacija pa se sad čudom čude o čem mi to pričamo...
Čitam čitam. Čitam ja sve. Nije da se čudim, ali naravno da mi je nepoznato. Iako, znam da su takve stvari postojale. Mislim, gledam one videe, meni onaj zvuk probija uši. To bi se meni dalo igrat jedino bez zvuka.
Moja prva konzola je Super Nintendo, i danas ga imam, stoji gore na ormaru, al mi fali jedna stvarcica da je mogu igrat, nesto sam posudio/izgubio, pa eto ne mogu upalit.
Tako je meni jedna od najdražih igara Super Metroid. Meni je to toliko dobro, ugođaj kao prvo, zatim igrivost, ali i priča. Onak, ta me igra totalno obuzela. Iako je ja nikad nisam igrao na Super Nintendu (jesam ali malo, jer mi je bilo komplicirano jer sam bio premalen), ali brat je igrao i zavrsio, igrao sam je na kompu na emulatoru i dva puta je zavrsio.
Zatim, takodjer sam obozavo Čovjeka-kosilicu. Isto onak bolesnija igra, kad udješ u onaj virtualni svijet, to me isto obuzimalo i urezalo mi se u pamćenje.
Eo baš sad gledam, Super Metroid i je iz osamdesetih (1987)
Ovaj Commando me podsjetio na Ramba, tog se isto sjecam nest. Jako sam igrao i Aladina i Super Mario World.