Legacy B4 3.0R ('03)]
O da. Ovakvog (europskog jel) ima stari od mog prijatelja. Pri normalnoj (čitaj penzićkoj) vožnji troši 13-ak litara na 100 km. Mislim da se radi o nekih 270 konja ispod haube. Neki dan sam ga sreo pa pitam:
Dobro jel još uvijek voziš Yarisa ili ti ćaća konačno da da odeš do dućana s Subaruom? Kaže on - ma ne da stari, ali mi se čini da je svaki dan sve manje zainteresiran za njega. Njušim kako ću ga uskoro dobiti (smiješak). Nešto slično pričao je i prije dvije godine.
Uglavnom, listu Gran Turismo 4 automobila je ovako na jednom mjestu zgodno vidjeti i primjetiti kako samo Toyote i Nissani količinski nadilaze sve europske modele zajedno. Nego vezano za to, kaže meni i Dariju gospodin Kazunori na GC-u kako za Gran Turismo 5 uopće nemaju određenu granicu broja modela automobila, te kako ljudi mogu kroz određeni period (dodatni modeli dolazit će u obliku downloada putem PSN-a na HDD PS-a 3) mogu očekivati sve modele koje će biti u mogućnosti obraditi.
Zbog toga je i krenula ona priča prije par mjeseci o 10 tisuća automobila u idućem Gran Turismu. Moguće je, ali u periodu od 5 godina. A onda će dobro doći i onaj četveroslojni BD za Gran Turismo 6. Pa priča kreće ispočetka.