da, i moraš se praviti glup, jer drugačije je teško objasniti da svi imamo podjednake aute, a AI kontrolirani auti na startu polete i nakon starta sam gotovo uvijek zadnji. ima par slučajeva da budem 7. ili maksimalno 6., ali uglavnom oni potegnu, a ne znam kako. to mi je izrazito iritantno. možda sam ja stvarno glup i ne znam startati? ali onda proradi catch-up i moj auto čudesno pojuri i sve ih stigne i prestigne, bum šakalaka bum. baja, rally cross, takedown, throwdown, showdown, bullshit. od svih tih američkih brlja donekle zanimljiv domination u kojem možeš pobijediti tako da imaš najbolja prolazna vremena u svakom sektoru staze, a da i ne pobijediš na kraju. možeš lijepo njih pustiti da odjure i onda u tri kruga voziti po praznoj stazi i skidati vremena u sektorima i pobijediti. loš balans težine u igri. šest razina. easy, regular, serious, savage, extreme, hardcore (tako nešto). izgleda kao da ima za svakoga ponešto, ali serious je uglavnom prelagan, a savage je već prilično težak, ako se uzme u obzir da još postoji hard i extr. treba dooobro poznavati svaku neravninu na stazi i uvijek voziti na rubu da bi se pobijedilo na savage težini. u svakom slučaju nije razlika samo u broju mogućih replaya i ponavljanja nakon greške.
ali pravi rally i trailblazer su stvarno dobri.