GT Sanatorium & Archeology > Tourist Trophy

Razlike u verzijama PAL i NTSC

(1/3) > >>

Ikral:
Evo, kad nitko ništa ne piše o TT-u, idem ja pokrenut raspravu. Meni osobno igra je fenomenalna, jedino bih volio da ima B-spec mode i nadogradnje motora. Možda na PS3, iskreno se nadam. Završio sam NTSC verziju 100%, zadnje tri utrke sam mučio skoro godinu dana. Da li je tko vozio (ne igrao) obje verzije i ima li razlike u težini ili modelima motora kao u GT2 PAL i NTSC. I da li na PAL verziji Seoul izgleda dobro, jer NTSC je kao da je staza iz neke druge igre. Dvostruko lošije izgleda nego na GT4. Ajmo bikeri.

sagitarius:
Tourist Trophy je malo remek-djelo, a vozili su ga mnogi ovdje sa sajta. Sasvim sam siguran da ce kad-tad izaci nastavak, ali kao se radi o igri koju je radilo par entuzijasta u PD tijekom svog dlobodnog vremena - nista ne treba ocekivati prije GT5.

Ipak, to bi bio fenomenalan online, pogotovo u full-pro modu.

crorastafa:
 Volio bih je vidjeti u HD rezoluciji preljepo ;D, na ps3 je često igram, imam obe verzije jap i eu nisam vidio nikakvu razliku i definitivno je top simulacija na dva kotača koja nema ni dan danas dostojnu konkurenciju što se tiče fizike,a možda i grafike.

Ikral:
Igra pokazuje, kao uostalom i GT4, što se može napraviti na nekom hardware-u kad se potrudi. Kad bi svi developeri dali si malo više truda imali bi puno ljepše i bolje igre. Onda Moto GP od Namco-a ne bi bio arkadno smeće, a onaj od Capcom-a bi izgledao kao TT. Mislim na PS2. Ali možda je i bolje za nas starije sa manje slobodnog vremena da ima manje AAA naslova, bar ih stignemo odigrat. Pardon, odvozit. 5-6 igara godišnje i to je to.

ducatony:

--- Quote from: Ikral on December 01, 2008, 11:43:54 ---Ali možda je i bolje za nas starije sa manje slobodnog vremena da ima manje AAA naslova, bar ih stignemo odigrat. Pardon, odvozit. 5-6 igara godišnje i to je to.

--- End quote ---

Slažem se s ovime u potpunosti. A i kupovanje više od 4-5 originalnih naslova po ovdašnjim cijenama i nije najpovoljnija stvar na svijetu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version