Author Topic: GT Future ili Kamo dalje, rođače?  (Read 57922 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Ikral

• +1
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Man who wasn't there
Re: GT Future ili Kamo dalje, rođače?
« Reply #60 on: April 07, 2011, 09:00:18 »

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #61 on: April 07, 2011, 09:39:12 »
GT5 Spec II? GT5 za NGP? GT6?

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #62 on: April 07, 2011, 09:58:03 »
GT5 Spec II? GT5 za NGP? GT6?
Mislim da ima šanse jedino za GT5 na NGP. Što znači da će taj NGP izaći van u sljedećih godinu dana. Sve drugo su kule u zraku.

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #63 on: April 07, 2011, 10:05:08 »
To najmanje mislim da ima sanse, jer Sony trenutno radi na 7 naslova za NGP, a niti jedan nema veze s PD.

Ja mislim da se vjerovatno radi ili o Spec II igri - potpuno doradjenom i prosirenom GT5, sa svim sadrzajima, opcijama i funkcionalnostima koje je GT5 trebao imati od pocetka, ali su morali brzati igru zbog pritiska od Sonyja i sad ce to ispraviti novim releasom.

Zanimljiva je ova opaska vezana za "europski projekt". U svjetlu prodaje svih GT naslova dosad - a pogotovo GT5 - koji se u EU prodaju minimalno 3X vise nego u Americi, mozda dozivimo neo ogromno iznenadjenje. Saznat cemo uskoro.

Offline toni_cro

• GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: toni_cro
« Reply #64 on: April 07, 2011, 10:29:42 »
a taj specII ako bude, oće li biti DLC ili ćemo ići u dućan po disk??
meni svejedno samo neka bude, također mi se dopada europski projekt kakv god da je, TT2 ili neki GT dodaci iz europe u vidu staza, auta ili nekih prvenstava(dtm, fia gt...)
www.motori.hr

if in doubt, go flat out

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
« Reply #65 on: April 07, 2011, 10:30:06 »
Što je, dovraga, NGP??????

Vidim sad, next generation portable.

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #66 on: April 07, 2011, 11:24:00 »
a taj specII ako bude, oće li biti DLC ili ćemo ići u dućan po disk??
meni svejedno samo neka bude, također mi se dopada europski projekt kakv god da je, TT2 ili neki GT dodaci iz europe u vidu staza, auta ili nekih prvenstava(dtm, fia gt...)

Paaaa, mislim da bi morao biti DLC za sve dosadašnje vlasnike igre... nešto slično kao što je bilo i sa Prologom.

Mislim da bi morali jebeno puno toga staviti u igru da se mogu usuditi naplatiti to kao novu igru. A pošto će igra koristiti postojeće resurse (i online komponentu) mislim da nema šanse. Možda se taj dlc bude morao malo doplatiti, ali sumnjam i u to.

Doduše, sad vidim da se to spominje tek za slijedeću godinu pa je sve moguće... uglavnom, sve što želim je 20 novih staza, boli me qita za sve ostalo

Offline biker4lifeCRO

• GTS Race Organizer
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • official plominka rider =)
    • www.motori.hr/forum
« Reply #67 on: April 07, 2011, 11:30:37 »
volio bih da se za pocetak rijesi bar dio onoga o cemu smo raspravljali u onoj temi "sto vam fali u gt5" ili kako se vec zvala

i drugo, tourist trophy 2... MORAJU ga napraviti ;D 8)

Offline STINGer

• Autohtoni Dalmatinski Grintavac
  • Bog i batina
  • Preuvazeni Akademik
« Reply #68 on: April 07, 2011, 11:32:41 »
Zanimljiva je ova opaska vezana za "europski projekt". U svjetlu prodaje svih GT naslova dosad - a pogotovo GT5 - koji se u EU prodaju minimalno 3X vise nego u Americi, mozda dozivimo neo ogromno iznenadjenje. Saznat cemo uskoro.

Pa, izgleda da su konačno uvidjeli da od američanaca nema nikakve koristi, te da će je biti još manje biti kad izađe Forza pa žele bar u Europi pokušati smanjivati štetu zbog izlaska FM4. Ako su pametni napraviti će Spec II pravom igrom sa puno staza i novim online fičrima

Offline sagitarius

• GTSurgeons Operator
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #69 on: April 08, 2011, 12:25:38 »
Hm, mislim da je ipak greska u prijevodu.

Kada je tip govorio "o davanju prednosti Europi" pri tom je mislio na stvarno otkrivanje tog novog projekta zakazanog za ozujak 2012. Njegovo puno otkrivanje bit ce u Europi (na Gamescomu u kolovozu), a na E3 ce ocito biti samo najava.

Svejedno, sjajno je cuti da se nesto radi.

Offline Titov pionir

• Politicki Etiketiran
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • PSN-ID: TitovPionir
« Reply #70 on: April 08, 2011, 12:51:49 »
S time da sa onda nameće pitanje, ako će sa svojim resursima krenuti u Spec II hoće li onda tijekom ove godine biti uopće još koji update za postojeću igru. Svi smo se nadali updateu 17.3. no potres, tsunami i nevjerojatna šlampavost oko Fukushime su nam taj update maknuli. Ima li uopće govora bilo gdje o tome?

Offline Aries

• The Sugar Daddy
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
« Reply #71 on: April 08, 2011, 13:05:33 »
no potres, tsunami i nevjerojatna šlampavost oko Fukushime
Malo offtopic ali me zanima, što znači nevjerojatna šlampavost oko Fukushime? Što je moglo bolje? Potres je ugasio struju, a tsunami je potopio agregate i tako je došlo do frke. Zaštitni zidovi oko nuklearke su prilično visoki, ali val je ipak prešao preko njih i poplavio agregate. Ako je val bio visok 10 metara, to bi značilo da su agregate morali sagraditi na točki koja je viša od toga da bi bili sigurni, što je vrlo neuobičajeno. Agregati se gotovo isključivo rade na razini zemlje ili čak ispod nje, pogotovo ovakvi ogromni agregati.

Offline FEDROwhatISgood

• The Organizator
  • GTS Full Member
  • Preuvazeni Akademik
  • *
  • Svi bi mi htjeli biti TOMIVAV :D
« Reply #72 on: April 08, 2011, 15:20:07 »
neovisna inspekcija im je rekla da su zidovi oko reaktora way too niski, ali su ZATUCANI PRIVATNICI radije potrosili par milijuna na korupciju nego stotinjak na popravke!
ZATUCANI jer mi ljudi u takvim situcijama prirodno ne vidimo dalje od svog novcanika i zato i jest potrebna drzava koja je nepotkupljiva od strane privatnika... a kako je takvih drzava jako malo, Svijet ide u kurac... rjesenje je veci br. "nepotkupljivih" drzava ili ozbiljniji pristup kaznjavanju toga. Znate da bi Kinezi dramaticno PRETJERALI i strijeljali sve odgovorne za nepodizanje dodatnih zidova. Ukljucujuci potkupljene drzavne duznosnike.
PSNid- PhaedrusSocrates:"EAT MY GRAINING!" 8)

Imamo samo jedno spasonosno rješenje..... odbiti isporuku Perkovića... objavit Nijemcima rat i odmah se predat.